Cardi B svarer igen på anklager om voldtægt: »Jeg har aldrig rørt nogen«

Cardi B svarer igen på anklager om voldtægt: »Jeg har aldrig rørt nogen«
Cardi B.
Foto: Nicholas Hunt/Getty Images

Tidligere på året kom Cardi B i seriøst stormvejr, da hun indrømmede at have drugget og røvet mænd, dengang hun var stripper. Kort tid efter kom hun med en opklarende udtalelse, men anklagerne mod hendes person går hende åbenbart stadig på.

For nyligt gik hun på Instagram Live for at adressere anklagerne mod sig, efter at folk blandt andet har kaldt hende »voldtægtsforbryder«.

»Jeg har en fortid, som jeg ikke kan ændre – det har vi alle sammen. Jeg kan ikke lide, når folk kalder mig for voldtægtsforbryder. Jeg kan ikke lide det lort, fordi folk forsøger at grave noget frem og gøre det til noget, jeg ikke har gjort«, indleder rapperen videoen.

Cardi B benægter ikke, at hun har røvet mændene, men anklagerne om voldtægt afviser hun pure: »Jeg har aldrig rørt nogen, jeg har aldrig kneppet nogen. Og voldtægt er, når du knepper nogen uden deres samtykke«, siger hun blandt andet.

I løbet af videoen snakker hun også med en anden person, som siger, at den udtalelse, hun kom med tidligere (om at have drugget mænd), var forkert. Og Cardi B følger op med at sige, at hun aldrig har puttet noget i sine kunders drinks – det behøvede hun nemlig ikke, fordi de allerede var så berusede, at hun sagtens kunne gå igennem deres lommer:

»Man er ikke nødt til at putte noget i deres drinks, for de her folk kommer til klubben for at blive fulde og skæve. Jeg har aldrig puttet noget i nogens drinks. Ja, jeg gik gennem folks lommer. Det er vi mange, der gør, så vi kan få 40 dollars til en taxi hjem, fordi kunderne ikke engang vil give en det«, siger Cardi B.

Se hele videoen herunder.

Læs også: Jennifer Lopez teamer op med Cardi B og Lizzo i stripper-drama – se traileren til ‘Hustlers’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold