Cardi B varmede op til Roskilde på norsk festival – se billeder og video

Cardi B varmede op til Roskilde på norsk festival – se billeder og video
Cardi B. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Cardi B er klar til Orange Scene. Hun er landet i Europa, og tirsdag aften spillede hun på den norske festival Kadetten i Oslo. En koncert, som bliver kaldt »tight, kompakt – og kort« af norske Dagsavisen.

Og kort, det bliver det nok også i aften, for hvis man kigger i Roskilde Festivals officielle app, så er Cardi B i deres skema sat til at spille i blot 45 minutter fra 23.15 til midnat. Det er ikke skrevet i sten, at tiderne i appen altid spiller 100 procent overens med virkeligheden, men man skal nok regne med et show på mellem 45 og 60 minutter.

Internettet byder selvfølgelig på billeder og video fra koncerten i Oslo, og forneden kan du se Cardi B’s lilla outfit samt et sammenkog af diverse Instagram-videoer – her kan man blandt andet se, at husbonden Offset er med på scenen til nummeret ‘Clout’.

Læs også: Spoiler alert: Det kan du forvente til Cardi B-koncerten på Roskilde Festival

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

Cardi B ? ?: @noracreatives

A post shared by Kadetten Music Festival (@kadettenfestival) on

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af