Gilli sætter rekord på den danske hitliste – foran bl.a. Justin Bieber og Madonna

Gilli sætter rekord på den danske hitliste – foran bl.a. Justin Bieber og Madonna
Gilli i 'All In'-videoen.

Det er knapt to uger siden, at Gilli udgav sit stærkt imødesete debutalbum ‘Kiko’, der ifølge vores begejstrede anmelder »holder niveauet højt og bliver ved med at skubbe fremad«. Og at Gilli er Danmarks mest succesfulde rapper er svært at tage fejl af.

Ifølge tal fra Tracklisten, Danmarks officielle hitliste, der er blevet indsamlet af den nordjyske radiokanal ANR, kan rapperen nemlig bryste sig af, at hele 13 ud af albummets 16 numre er strøget direkte ind på hitlisten.

Det betyder, at Gilli nu kan bryste sig af at have haft hele 56 numre på den danske hitliste igennem tiden – både som feature og soloartist. Dermed slår han både Justin Bieber på tredjepladsen med 49 hits såvel som Madonnas andenplads med 50 hits.

Det er en imponerende bedrift al den stund, at Gilli først gjorde indtog på hitlisten for lidt over syv år siden som feature på Kesis ‘Gadehjørne’. Og især når man tager i betragtning, at de 56 numre på hitlisten ikke engang inkluderer hans arbejde med MOLO-gruppen, bestående af MellemFingaMuzik og Benny Jamz.

Medregner man hans 10 numre på hitlisten med Molo, ender Gilli pludselig på svimlende 66 numre på den danske hitliste. Af alle de numre har 28 opnået en top fem-placering, mens ni hits er strøget til tops, blandt andet ‘Kiko’-singlen ‘Vai Amor’, der ligger nummer to i denne uge og tidligere har nydt seks uger på toppen af podiet.

Læs også: Anmeldelse – Gilli rykker videre med stil på debutalbummet ’Kiko’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af