Pyha, Cardi B er nu på vej til Europa og Roskilde Festival

Pyha, Cardi B er nu på vej til Europa og Roskilde Festival
Cardi B.
Foto: Nicholas Hunt/Getty Images

Så er Cardi B endelig på vej til Europa! Og dermed burde hendes koncert på Roskilde Festival være mere eller mindre sikret.

Det har rapperen afsløret via sin Instagram-story, hvor hun i et henslængt billede fra privatflyet siger farvel til Miami og ‘vi ses snart’ til Oslo.

Der er de seneste måneder blevet sået tvivl om, hvorvidt Cardi ville komme til Europa, da hun har aflyst en række koncerter grundet bivirkninger efter en række plastikoperationer. Disse fik blandt andet hendes fødder til at hæve kraftigt op, når hun fløj.

Måske derfor har Cardi uploadet et klassisk ‘jeg ligger i min luksusseng’-billede, hvor man rent faktisk kan se hendes fødder. Som er i ganske normal størrelse.

Cardi B skal onsdag spille på Orange Scene, men allerede tirsdag aften skal hun spille på den norske festival Kadetten i Sandvika lidt uden for Oslo.

Indrømmet: Vi har tidligere skrevet, at den nu aflyste festival Vestiville i Belgien var rapperens eneste europæiske show inden Roskilde, men det viser sig altså, at hun skal spille i Norge 2. juli. Denne koncert var, da vi indledende skrev om Vestiville, ikke annonceret på hverken Cardi B’s officielle turnéplan eller i koncertoversigten Songkick. Det er den nu, og vi erkender fejlen. Men vi er samtidig også bare glade for, at Cardi nu er på vej til Europa.

Så må vi håbe, at hun ikke er alt for træt på Roskilde efter en lang flyvetur og et festivalshow dagen før.

Læs også: Cardi B er i topform til Roskilde – se bare her

Læs også: Roskilde Festival: Årets must see-koncerter ifølge Soundvenues anmeldere

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold