R. Kelly arresteret på baggrund af 13 nye sigtelser

R. Kelly arresteret på baggrund af 13 nye sigtelser
R. Kelly.
Foto: Nuccio DiNuzzo/Getty Images

Siden serien ‘Surviving R. Kelly’ løb over tv-skærmen, har den titulære RnB-sanger været i frit fald, mens de mangeårige rygter om hans seksuelle overgreb endelig er blevet gået efter i sømmene.

Seneste nyt i sagen om Kelly kom i går, da han blev arresteret i Chicago for 13 nye anklager om blandt andet børnepornografi, overgreb og hindring af retfærdighed. Det skriver Chicago Sun-Times.

Sangeren vil med al sandsynlighed forsøge at blive løsladt mod kaution, som det tidligere har været tilfældet, mens det også forventes, at han fortsat vil fastholde sin uskyld. Hans formue er dog skrumpet så meget ind, at sangeren lige nu har knap 700 dollars på sin konto, hvilket kan skabe problemer med kautionen.

Kelly er allerede blevet sigtet for seksuelle overgreb over tyve gange, senest i maj måned. Bliver han dømt skyldig i disse, står han til op mod 40-70 år i fængsel. Det vides endnu ikke, hvor mange år Kelly yderligere står til, efter de nye anklager, mens en dato for domfældelse heller ikke er udmeldt.

R. Kelly har tidligere erklæret sig uskyldig i en række anklager fra fire forskellige kvinder, mens han i et nu viralt interview med CBS Morning (fejlagtigt) forsøgte at overbevise om sin uskyld.

Læs også: R. Kellys tidligere advokat mener, han er »skyldig som ind i helvede« – tvang ham til at tage libido-nedsættende medicin

 

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold