R. Kelly nægtet kaution, efter hans indercirkel overrækker over 20 sexbånd til politiet

R. Kelly nægtet kaution, efter hans indercirkel overrækker over 20 sexbånd til politiet
R. Kelly i det nu virale interview med Gale King.

I sidste uge blev R. Kelly endnu engang varetægtsfængslet ovenpå 13 nye sigtelser om blandt andet børnepornografi og seksuelt misbrug. Siden fik han yderligere fem nye sigtelser rettet mod sig, blandt andet for at have transporteret unge kvinder over statgrænser med det formål at udnytte dem seksuelt.

Nu er R. Kelly blevet nægtet løsladelse mod kaution, hvilket ellers har været fremgangsmåden over det sidste halve år. Anklagemyndighederne har krævet, at Kelly bliver i forvaring, da de mener, at den skandaleramte sanger kunne finde på at flyve ud af landet, mens de samtidig hævder, at han fortsat udgør en trussel mod samfundet.

R. Kelly har en »unik evne til at influere og true vidner og ofre, og det fortsætter stadig den dag i dag«, udtaler anklageren blandt andet.

R. Kelly hævder stadig sin uskyld, mens hans advokat forsikrer om, at Kelly ikke kunne finde på at stikke af – særligt fordi han ikke har en rød reje tilbage på bankkontoen.

Efter at Kelly blev varetægtsfængslet, kom det frem, at hans inderkreds har udleveret over 20 sexbånd til politiet, der viser sangeren have sex med mindreårige piger. Ifølge TMZ var det netop disse bånd, der gjorde det muligt at rejse de nye sigtelser mod sangeren, der også omhandler at have smittet en mindreårig med en kønssygdom.

R. Kelly står allerede til 40-70 i fængsel, skulle han blive dømt skyldig for de 10 sigtelser fra februar, der blandt andet går på seksuelt misbrug af mindreårige. Det vides endnu ikke, hvor lang en fængselsstraf de 18 nye sigtelser kan udløse.

Læs også: Serien om R. Kelly er et nødråb til alle medløberne

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold