#DrunkTaylor er ugens nye meme – Taylor Swift skåler med på Instagram

#DrunkTaylor er ugens nye meme – Taylor Swift skåler med på Instagram
Taylor Swift modtager sin Teen Choice Icon Award.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Vi kan vist ligeså godt vænne os til, at august måned kommer til at stå i Taylor Swifts tegn. Popstjernen, der udgiver sit syvende album ’Lover’ 23. august, lader til at være her, der og alle vegne for tiden, og den forgangne weekend var ingen undtagelse.

Tidligere på ugen kunne vi berette om, hvordan Swift slog et slag for ligestilling i sin politiske takketale til Teen Choice Awards i søndags, men noget kunne tyde på, at hun måske har døjet med lidt tømmermænd, da hun stolt fik overrakt sin pris af anføreren for det amerikanske kvindelandshold i fodbold, Alex Morgan.

Dagen forinden fejrede Swift nemlig sine ti MTV VMA-nomineringer ved at holde fest for de mennesker, der har arbejdet på musikvideoerne til henholdsvis ’Me!’ og ’You Need To Calm Down’ – og det gik ikke stille for sig, hvis man skal dømme efter de sociale medier.

Drag queenen A’keria Davenport, der optræder i musikvideoen til ’You Need To Calm Down’, var til stede ved festlighederne og delte således en story på Snapchat, hvor Swift danser og mimer til sin egen sang, mens hun tilsyneladende har fået et par drinks. Denne story er siden blevet delt på Twitter, hvorefter #drunktaylor begyndte at trende, hovedsaligt på grund af en række forskellige memes, der proklamerede, at ’Drunk Taylor’ er et ’mood’.

Swift delte også selv en serie billeder fra aftenen, hvor hun sender et dejligt selvironisk skud ud til #drunktaylor-gate med sin caption: »…og vi havde det så sjovt, at ’Drunk Taylor’ trender på Twitter. SKÅL!«

Se den fulde (pun intented) ’Drunk Taylor’-video her og eksempler på et udvalg af de bedste memes herunder. Det kan anbefales at tjekke hashtagget ud her, hvis man mangler lidt at more sig over.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold