Katy Perry ramt af endnu en anklage om sexchikane

Katy Perry ramt af endnu en anklage om sexchikane
Katy Perry. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Tidligere på ugen stod model og skuespiller Josh Kloss frem med sexchikane-anklager mod Katy Perry fra tiden omkring deres indspilning af ‘Teenage Dream’-musikvideoen. Nu er endnu en person trådt frem med beskyldninger mod popstjernen.

I et interview med det russiske medie StarHit hævder den russiske journalist Tina Kandelaki, at en meget beruset Katy Perry forsøgte at kysse hende mod hendes vilje til en privatfest. Kandelaki fortæller, at hun fik presset Perry væk, hvorefter sangeren eftersigende straks gav sig til at lede efter et nyt offer.

»Jeg var engang inviteret til en privatfest med Katy Perry, hvor hun, ganske beruset, udvalgte mig som objekt for sin passion. Det lykkedes mig at holde hende på afstand – styrketræningen har ikke været forgæves – og Katy fandt øjeblikkeligt et nyt offer for sine kys, kram og frække dansetrin«, fortæller Kandelaki.

Hun mener også, at Kloss’ bekendelse kan få flere stødte fans til at stå frem:

»Så vidt jeg ved, var der ikke nogen tilskadekomne til den pågældende fest, men det ville ikke overraske mig, hvis ulykkelige fans i årevis har båret rundt på det her, og nu pludselig husker deres stødte værdighed«.

Josh Kloss berettede blandt andet, at Perry havde ydmyget ham foran sine venner ved at vise dem hans penis. Flere af Perrys bekendte har afvist anklagen, blandt andet Johnny Wujek, der afholdt festen, og juveldesigneren Markus Molinari, der hævder, at Kloss var besat af Perry og løj omkring hændelsen.

Læs også: Katy Perry anklaget for sexchikane af medspiller i ’Teenage Dream’-musikvideo

Læs også: Katy Perry og hendes pladeselskab dømt til at betale over 18 millioner til kristen rapper

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af