Rihanna udskælder Trump efter masseskyderi i El Paso: »… det er lettere at få en AK-47 end et VISA!«

Rihanna udskælder Trump efter masseskyderi i El Paso: »… det er lettere at få en AK-47 end et VISA!«
Rihanna.
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for FENTY PUMA by Rihanna

I weekenden fandt et masseskyderi sted i en Walmart-butik i El Paso, Texas. 20 mennesker blev dræbt og 26 sårede. Præsident Donald Trump tyede efterfølgende til Twitter med en meddelelse om hændelsen, der ifølge Trump var »en gerning af fejhed«.

Beskrivelsen faldt ikke i god jord hos Rihanna, der lagde Trumps udmelding ud på Instagram med kommentaren: »Um… Donald, du stavede ’terrorisme’ forkert!«. Rihanna fortsætter: »Forestil dig en verden, hvor det er lettere at få en AK-47 end et Visa! Forestil dig en verden, hvor de bygger en mur for at holde terroristerne I AMERIKA!«.

Det er ikke første gang, Rihanna og Trump har krydset klinger. Efter Trump i efteråret brugte Rihannas musik i forbindelse med det amerikanske midtvejsvalg, måtte Rihanna udsende en såkaldt cease and decist, der forbød Trump at benytte nummeret.

Læs også: ASAP Rocky løsladt forud for dom efter pres fra USA – Trump fejrer på Twitter

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Um… Donald, you spelt “terrorism” wrong! Your country had 2 terrorist attacks back to back, hours apart leaving almost 30 innocent people dead. This, just days after yet another terrorist attack in California, where a terrorist was able to LEGALLY purchase an assault rifle (AK-47) in Vegas, then drive hours to a food festival in Cali leaving 6 more people dead including a young infant baby boy! Imagine a world where it’s easier to get an AK-47 than a VISA! Imagine a world where they build a wall to keep terrorists IN AMERICA!!! My prayers and deepest condolences to the families and loved ones of all the victims and the communities affected and traumatized, from Texas, California, and Ohio! I’m so sorry for your loss! Nobody deserves to die like this! NOBODY!

Et opslag delt af badgalriri (@badgalriri) den

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold