Gillis nye ‘Dag 1’-video er et eksotisk postkort fra en luksusferie

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Champagne, svømmepøl, luksusbil, flot udsigt – Gillis nye video til sangen ‘Dag 1’ fra debutalbummet ‘Kiko’ er indbegrebet af en dansk musikvideo anno 2019.

For den seneste tid har rappere som Carmon, Jamaika, Branco, Sivas og mange flere været besat af at rejse til varme, lækre feriedestinationer for at skyde deres musikvideoer. Men ingen har taget den så langt som Gilli, der senest var et smut i Rio i videoen til kæmpehittet ‘Vai Amor’.

‘Dag 1’ skiller sig til gengæld ud ved, at det kun er Gilli, der er i fokus. Der er næsten noget en smule ensomt ved at se rapstjernen posere foran luksusbiler og hælde champagne ud foran poolen, mens han er helt alene. Men måske er det jo bare fordi, der er ensomt på toppen.

For på toppen, det er Gilli i dén grad, siden han udgav det længe ventede og virkelig stærke debutalbum ‘Kiko’, der udover ‘Vai Amor’ også hitter med ‘Culo’, ‘Ingenting at sige’ og ‘Lyca’ sammen med henholdsvis Branco, Node og Kesi.

Læs anmeldelse: Gilli rykker videre med stil på debutalbummet ’Kiko’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af