Kanye West og Kim Kardashian får reprimande for at skræmme dyrelivet i Wyoming

Kanye West og Kim Kardashian får reprimande for at skræmme dyrelivet i Wyoming
Kanye West, december 2018.
Foto: Roy Rochlin/Getty Images

Tidligere på måneden købte Kanye West en svinedyr ranch til 14 millioner dollars i delstaten Wyoming, som har været hans foretrukne tilflugtssted siden hans arbejde på det forrige album ‘ye’. Men noget tyder på, at rapperen og hans familie lige skal bruge lidt tid på at omstille sig til livet i det fredfyldte midt vest.

Ifølge TMZ har Kanye og Kim Kardashian fået en advarsel fra delstaten, efter at de skræmte en flok antiloper på en tur med ATV gennem ødemarken. I en video fra turen kan man høre Kardashian advare Kanye: »Jeg tror, du skræmmer dem!«

Ifølge TMZ’ kilder jagtede familien ikke dyrene med overlæg. De passerede bare på samme tid, som Kanye og hans familie kørte forbi. Det har dog ikke afholdt embedsmænd fra delstaten fra at aflægge besøg ved Kanyes ranch og sikre, at de er klar over lovgivningen for at beskytte dyreliv.

View this post on Instagram

Wyoming Nights

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Der er ikke blevet indrapporteret en officiel klage, men hændelsen kommer nok ikke til at gøre de lokale i byen Cody mindre skeptiske over for deres nye verdensstjerne-naboer.

En betjent i Codys politistyrke udtalte for nyligt til magasinet Radar: »De lokale står fast på deres traditioner. Det bliver en hård læringskurve for dem (Kanye og Kim, red.), hvis de skal vænne sig til, hvordan folk opfører sig her omkring. Det er et stille sted. Der er nogle, som er oprevet over tilflytningen. Andre er betænkelige. På grund af deres rygte og alle overskrifterne. Folk klør sig i hovedet«.

Kanye West er aktuel med sit nye album ‘Jesus Is King‘ den 27. september.

Læs også: Taylor Swift udleverer Kanye West i nyt interview – antyder at han afslørede Drakes søn

View this post on Instagram

Wyoming ?⛰

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold