Nyt Lil Uzi Vert-interview er dårlige nyheder for dem, der håber på ny musik fra rapperen

Nyt Lil Uzi Vert-interview er dårlige nyheder for dem, der håber på ny musik fra rapperen
Lil Uzi Vert.

Måske giver et nyt, stort interview i GQ svaret på, hvorfor vi stadig ikke har set skyggen af Lil Uzi Verts længe ventede og lovede album ’Eternal Atake’. I artiklen svømmer rapperen nemlig i tøj, accessories og designertasker og virker pænt ligeglad med at indspille sange. »Jeg tror ærlig talt, jeg er bedre til det her end til musik«, siger Uzi blandt andet om sin status som modefrontløber.

GQ møder således rapperen nærmest begravet i nyindkøbt tøj, hvilket journalisten vurderer må have kostet over en halv million dollars. Uzi selv fortæller desuden, at han bruger længere tid på mode end musik, og at han har købt over 200 tasker og håndtasker siden sidste år.

Artiklen byder også på dette en smule højtravende citat fra designeren Virgil Abloh: »Lil Uzi er ikke engang et menneske. Han er på et andet plan af kreativ eksistens. For mig er han en impressionistisk maler, der erstatter pigmenter med ready-made brands og tøj«.

Artiklen spørger også lidt ind til ny musik, rapperens annoncerede afsked med musikken, samt hvorfor Uzi aflyste en række festivaler (blandt andet Tinderbox) i løbet af sommeren, men det virker ikke som om, han er specielt frisk på at svare på den slags.

Journalisten får altså ikke det store ud af interviewet på musikfronten, hvilket nok er dårligt nyt for alle dem, der venter på ‘Eternal Atake’. Til gengæld er der flere mærkevare-namedrops end i et kapitel af ’American Psycho’.

Læs også: »Hvem er din yndlingsrapper?« Vi har samlet svarene fra 40 af historiens største hiphopnavne

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold