Post Malone deler gæstelisten til ‘Hollywood’s Bleeding’ – bl.a. Travis Scott, Meek Mill og SZA

Post Malone deler gæstelisten til ‘Hollywood’s Bleeding’ – bl.a. Travis Scott, Meek Mill og SZA
Post Malone i Royal Arena. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Det er kun få dage siden, at Post Malone afslørede udgivelsesdatoen og titlen på hans kommende album ‘Hollywood’s Bleeding’ via Instagram. Nu har hitmageren endnu engang været på de sociale medier for at afsløre gæstelisten til skiven, der udkommer 6. september, og der er masser af stjerner med ombord.

Man kan blandt andet se frem til samarbejder med blandt andre Travis Scott, Meek Mill, Future, Lil Baby og Swae Lee foruden Young Thug og Swae Lee, som han allerede har udgivet singler med. Den fulde liste kan ses i bunden af artiklen.

Post Malone har endnu ikke frigivet den officielle trackliste til ‘Hollywood’s Bleeding’, men vi ved, at albummet kommer til at byde på de allerede udgivede singler ‘Wow’, ‘Goodbyes’ featuring Young Thug, sidste års Swae Lee-samarbejde ‘Sunflower’ og den seneste single ‘Circles’.

Det stærkt imødesete album er som sagt ude den 6. september, og mon ikke vi kan forvente flere Instagram-opdateringer fra Post Malone inden da.

Læs også: Selvfølgelig er Post Malone god til beer pong

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

Hollywood’s Bleeding 9/6:)

A post shared by @ postmalone on

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af