Post Malone flekser på et helt nyt niveau i video til den dummeste sang på ‘Hollywood’s Bleeding’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Saint-Tropez’ er den med afstand dummeste sang på Post Malones nye album ‘Hollywood’s Bleeding’, men den er også en af de mest catchy og underholdende.

Nummeret er nemlig én lang besyngelse af luksuslivet, som rapperen nu har råd til – inklusive linjer om, at Posty har både en batmobil og Versace-boksershorts. Så ja, selvfølgelig har en så overdrevet sang nu fået en video, der tilsvarende må gælde som en af årets mest overdådige.

Post Malone vandrer rundt i sceniske skud iført skiftevis en Louis Vuitton-vest og jakkesæt, han hviler sit hoved på kølerhjelmen af luksusbiler og sidder og danderer den med et riddersværd i hånden.

Med andre ord: Videoen har samme blanding af overflod og goofy overdrivelse som sangen selv. Samtidig er der dog altid et glimt i øjet hos Post Malone, som når han viser sit dyre ur til kameraet med et exceptionelt fjoget smil i ansigtet.

Læs anmeldelse: Er det bare mig, eller er Post Malone blevet en bitter mand på ‘Hollywood’s Bleeding’?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af