6ix9ine har efter sigende fået en pladekontrakt til en værdi af ti millioner dollars

6ix9ine har efter sigende fået en pladekontrakt til en værdi af ti millioner dollars
6ix9ine i Store Vega. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

6ix9ine sidder fortsat i fængsel, men det ser ud til, at der er gode chancer for, at han kommer ud snart. Rapperen har nemlig samarbejdet med myndighederne, hvilket har ført til fængslingen af flere bandemedlemmer, og senest blev datoen for hans egen domsfældelse rykket frem. Det kan altså være, at han kommer fri allerede i år.

Og når 6ix9ine en dag bliver løsladt, ligger der en saftig pladekontrakt på ti millioner dollars og venter på ham. Det rapporterer flere medier i kølvandet på en nyhed fra TMZ.

Ifølge TMZ skal 6ix9ine således have skrevet under hos pladeselskabet 10K, som han også var signet hos inden fængslingen. Det er, kontroversielt nok, også her Trippie Redd er signet –  selvsamme rapper, som 6ix9ine også vidnede om i den nylige retssag.

Aftalen indbefatter to album: Et på engelsk og et på spansk. Og det er måske ikke så uventet, som det lyder, for 6ix9ines spansksprogede sange er faktisk blandt hans mest succesfulde. Nummeret ‘Bebe’ har eksempelvis over 900 millioner visninger på Youtube.

På trods af, at rapperen altså har brudt et af hiphoppens største tabuer ved at vidne i retten, hvilket satte gang i rygter om en mulig fremtid under vidnebeskyttelse, kunne noget tyde på, at 6ix9ine er langt fra færdig som rapstjerne.

Lyt til podcast: Et vidnesbyrd, der kan ændre hiphoppen: Soundvenues hiphop-podcast analyserer 6ix9ine-sagen

Læs også: Snoop Dogg og resten af internettet kan ikke få nok af at trolle 6ix9ine

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af