Liam Gallagher spiller hos Fallon – men kan han overhovedet se noget under den bøllehat? 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Liam Gallagher er for tiden aktuel med sit andet soloalbum ‘Why Me? Why Not?’, som udkom i sidste måned. I den anledning lagde den britiske flab og hans band vejen forbi Jimmy Fallons talkshow, hvor de spillede en storslået version af balladen ‘Once’ – komplet med korsangere og strygerorkester.

Gallaghers karakteristisk nasale vokal klinger ligeså vrængende, som den plejer, mens trommerne buldrer og guitarerne strummer foran er skilt, der altså lige slår fast, at det her er rock’n’roll, hvis man skulle komme i tvivl. Man kan således ikke sætte en finger på udførslen af den rørende YOLO-ballade, men de musikalske aspekter overskygges dog alligevel af frontpersonens påklædning.

Gallagher har nemlig valgt at iklæde sig en form for windbreaker i armyprint og en god gammeldags (Gucci-)bøllehat, der går helt ned foran øjnene. Kort sagt et outfit, der umiddelbart ville egne sig bedre til en luksuriøs fisketur – bortset fra at Gallagher altså umuligt kan se noget ud under den hat. Kan han?

Det er ikke til at sige, om det handler om mode, eller om Gallagher måske bare var lidt lysfølsom den dag. Havde han fået et blåt øje eller måske en stor bums i panden, som han ville skjule? Spekulationer er der nok af, men én ting er sikkert: Mærkeligt ser det ud.

Læs anmeldelse: Oasis-frontmand får det fulde spotlys i ny trailer til dokumentaren ’Liam Gallagher: As It Was’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af