Premiere: Danske Goldie 6is og hendes hold oser af attitude i ‘Basic Bish’-videoen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke hver dag, der lander en dansk hiphopvideo, hvor et hold piger twerker, danser og drikker Hennessy direkte fra flasken. Men danske Goldie 6is er heller ikke som de fleste danske rappere. Det bliver helt tydeligt i den nye ‘Basic Bish’-video, som vi i dag har premiere på.

Udover at videoen altså oser af attitude, så er sangen selv også ret overskudsagtig. Mens et caribisk olietønde-beat (produceret af den gamle kending Pato Siebenhaar!) klimprer afsted, lægger Goldie 6is nogle linjer, der måske ikke er de mest komplekse, men som alligevel drypper af karisma. Det handler jo, som bekendt, ikke nødvendigvis om hvad man siger – men hvordan man siger det.

Selv siger Goldie 6is, at sangen er dedikeret til dem, der ikke ser ud til de andre: »Den her går ud til de piger, der blev kigget skævt til, fordi de var anderledes«, siger hun via en pressemeddelelse. »Til dem som ikke følte sig som de andre, til den hvide pige med den store røv eller den mørke pige et sted i Sønderjylland. Til dem der er anderledes, dem der er crooked; jeg er crooked, og jeg er mig. Nu skal folk se det«.

Den 23-årige rapper spillede tidligere i år på Roskilde Festival til den store hiphop-housewarming i det nye Central Park-område, og nu gør hun altså opmærksom på sig med en stærk ny video.

Læs også: Stop med at spørge Tessa, om hun skriver sine tekster selv

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af