Sådan har du aldrig hørt Gilli og Branco før – hør første single fra rappernes fællesalbum

Sådan har du aldrig hørt Gilli og Branco før – hør første single fra rappernes fællesalbum
Branco.

Det er ikke noget nyt, at Gilli pludselig inkorporerer nye genrer i sin musik. Han startede afrobeats-bølgen ene mand med ‘C’est La Vie’ tilbage i 2015 og har siden blandt andet introduceret salsa og baile funk til dansk hiphop med sange som ‘Rica’ og ‘Vai Amor’.

Men tingene tager nu en alligevel en overraskende drejning på Gilli og Brancos nye single ‘Verden vender’, der har et housebeat samt sangpassager fra de to rappere, der må være det mest lyse og melodiske, de har præsteret indtil videre. Især Branco er uventet mild på den nye sang – især i forhold til hans anderledes bombastiske soloalbum ‘Baba Business’ fra tidligere i år.

‘Verden vender’ er første single fra Gilli og Brancos fællesalbum ‘Euro Connection’, der lander nytårsaften. Tidligere i år har de to rappere udgivet de storstreamende fællessingler ‘All In’ og ‘London Town’. Gilli har derudover netop annonceret karrierens største koncert: Han indtager Royal Arena i april 2020.

Læs også: De 20 bedste danske hiphopsange i 2010’erne

 

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold