Billie Eilish deler ’Everything I Wanted’ – første nye track siden debutpladen

Billie Eilish deler ’Everything I Wanted’ – første nye track siden debutpladen
Billie Eilish på Tinderbox. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

»Vær tålmodige, damn!«lød det fra Billie Eilish via Instagram i sidste uge, da hendes hungrende fanbase efterhånden blev en kende for sultne efter ny musik. Samtidig afslørede hun, at hun havde to uudgivne sange klar – og den ene af disse er netop landet.

Det nye nummer har titlen ’Everything I Wanted’, og det er en nedbarberet, piano-akkompagneret, inderlig ballade med Eilishs karakteristiske dybe, halvhæse vokal i fokus. Nummeret er skrevet i fællesskab med Eilishs storebror, Finneas O’Connell, hvilket også kommer til udtryk i den inderlige, personlige lyrik.

»Dette er en sang, min bror og jeg skrev om hinanden. Uanset hvad der sker, har vi altid været og vil altid være der for at gøre tingene bedre,« udtaler Eilish om nummerets personlige karakter i en pressemeddelelse.

’Everything I Wanted’ er Billie Eilishs første nye track siden udgivelsen af hendes stærke debutalbum ’When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’, som udkom til store anmelderroser – ikke mindst her på sitet – i marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Klimavenlig turné er det nye: Optjen klimapoint og vind Billie Eilish-billetter

Læs også: De 25 vigtigste internationale album i 2010’erne – inklusive Billie Eilish

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af