Drake joiner nyt remix af brasiliansk hit: ’Ela É do Tipo’

Drake joiner nyt remix af brasiliansk hit: ’Ela É do Tipo’
Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Mens vi venter på, at Drake afslører, hvad hans seneste blomsterbuket-stunt og ’More Life Growth Co.’-teasere mon resulterer i (og der stadig spekuleres i alt fra weed-virksomhed til planteskoler på de sociale medier), har Drake delt et lille postkort fra sin seneste tur til Brasilien.

Drake er nemlig hoppet med på et remix af MC Kevin o Chris’ nummer ’Ela É do Tipo’ (hvilket betyder noget i retning af ’hun er typen’) med et ømt åbningsvers og et bidrag til omkvædet. Både Drake og Kevin o Chris synger – på hvert sit modersmål – om en kvinde, de har kastet deres kærlighed over. Hun skal bare lige forlade sin mand for deres skyld, før kærligheden ville kunne blive en realitet. »It’s simple, it’s simple«, som Drake konkluderer.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

From my recent travels…me and @kevinochris remix out now

Et opslag delt af champagnepapi (@champagnepapi) den

Læs også: Drake deler mystisk ’More Life Growth Co.’-teaser og deler blomster ud i Toronto

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold