The Weeknd tager hul på »psykotisk kapitel« med det nye nummer ‘Heartless’

The Weeknd tager hul på »psykotisk kapitel« med det nye nummer ‘Heartless’
The Weeknd. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

»TONIGHT WE START A NEW BRAIN MELTING PSYCHOTIC CHAPTER! LET’S GO!«. Med disse ord tog The Weeknd hul på sit »psykotiske kapitel« af nye udgivelser, som han på det seneste har teaset – blandt andet med en rengjort Instagram-profil og i en ny Mercedes-Benz-reklame.

Første nye udgivelse landede således i nat under titlen ’Heartless’ produceret af Metro Boomin og Illangelo. Et køligt, sitrende og særdeles melodisk klubtrack om den kynisme, der kommer sig af at vælte sig i de helt hurtige fix, penge, modeller og dertilhørende hjertesorger.

’Heartless’ er The Weeknds første nye solosang siden sidste års ’My Dear Melancholy,’. I gårsdagens offentliggjorte Mercedes-Benz-reklame fik vi desuden en forsmag på nummeret ’Blinding Lights’, som vi endnu venter på. Nummeret kunne helt oplagt tænkes at lande på fredag, når Mercedes-Benz offentliggør hele filmen, som reklamen er et udkog af.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

heartless. out now. everywhere.

Et opslag delt af The Weeknd (@theweeknd) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af