Billie Eilish fortæller om sit første Bieber-møde og inviterer James Corden med hjem i ’Carpool Karaoke’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så blev det Billie Eilishs tur til at gøre James Cordens chaufførliv lidt lettere i ’The Late Late Show’ til en omgang ’Carpool Karaoke’. Som de to cruiser gaderne tynde, kommer de vidt omkring i Eilishs bagkatalog – fra hendes allerførste sang til ’Ocean Eyes’ og ’Bad Guy’ (der naturligvis sad lige i skabet for både Eilish og Corden ned til mindste vejrtrækning og »duh«).

Snakken falder desuden på Eilishs møde med idolet Justin Bieber (og hans »ocean eyes«, som Corden kækt påpeger), inden turen går hjem til barndomshjemmet, hvor Eilish stadig bor med sin familie. De to kørekumpaner sidder på bror Finneas’ værelse, hvor al musikmagien opstod, som mor Eilish også fortæller kærligt om sin oplevelse af.

Nå ja, og så får Corden også den dybt tvivlsomme ære af at hilse på Billie Eilishs kæle-edderkop. Den del af dagen havde han nu nok helst været foruden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af