Godt nyt til spædbørn verden over: Snoop Doggs musik udkommer som vuggeviser

Godt nyt til spædbørn verden over: Snoop Doggs musik udkommer som vuggeviser
Snoop Dogg.

På trods af, at Snoop Dogg efterhånden er blevet hele hiphoppens hyggeonkel, så er mange af hans største hits langt fra børnevenlige. Det handler tit om stoffer, alkohol, sex, vold og alle mulige andre forbudte ting. Altså: Hans første album hed ‘Doggystyle’, for Guds skyld.

Nu planlægger den legendariske vestkystrapper dog at udgive en række af sine største hits i babyvenlige vuggeviseversioner og dermed altså gøre det muligt for spædbørn verden over at komme i kontakt med klassikere som ‘Gin & Juice’, ‘What’s My Name’ og ‘Drop It Like It’s Hot’.

Udgivelsen har navnet ‘Lullaby Renditions of Snoop Dogg’ og er lavet i samarbejde med pladeselskabet Rockabye Baby! Music, der før har lavet babyversioner af folk som Beyoncé, Kanye West, Eminem, Drake og mange flere. Nu er turen altså kommet til Snoop, og albummet lander den 6. december – hør smagsprøver på alle sangene HER.

Snoop Dogg har dog også travlt med en masse andre ting end babymusik for tiden. Tilbage i august udgav han albummet ‘I Wanna Thank Me’, og han har også skabt røre med et remix af ‘Peaky Blinders’-titelsangen, hygget sig med at trolle 6ix9ine, og så skabte det selvfølgelig også overskrifter, da det for nyligt kom frem, at han har hyret en professionel joint-ruller. På fuldtid, naturligvis.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold