Kig tilbage på dit personlige musikår og årti med Spotify Wrapped

Kig tilbage på dit personlige musikår og årti med Spotify Wrapped
Beyonce.

Denne tid på året er fyldt med traditioner som julefrokoster, Lucia-optog og ikke mindst den årlige musikalske walk down memory lane med Spotify Wrapped-funktionen.

Streamingtjenesten har vanen tro gjort det muligt for sine brugere at få et overblik over deres lyttevaner i det snart forgangne år, og det er som altid en skøn påmindelse om al den musik, man hørte mest i løbet af 2019 – især den man måske havde glemt lidt igen.

I datasættet kan du altså blandt andet finde ud af, hvilke sange og kunstnere, du har lyttet mest til i 2019, men også hvilke genrer, der har været mest populære i dit musikbibliotek.

Eftersom vi ved udgangen af 2019 ikke blot går ind i et nyt år, men også et helt nyt årti, har Spotify selvfølgelig også kigget endnu længere bagud i dit musikforbrug – og afhængig af, hvor længe du har været bruger af streamingtjenesten, kan du altså også nyde et nostalgisk tilbageblik over det forgangne årti, som helt sikkert vil bringe kære minder frem om den musik, der udgjorde netop dit personlige soundtrack til 10’erne.

(Min ‘Artist of the Decade’ var for eksempel Beyoncé – og det kommer på ingen måde bag på mig.)

Årets Spotify Wrapped er online HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af