Soundvenues nytårs-playliste – alt det bedste fra 2010’erne

Vi kommer alle playliste-løse nytårsfester til undsætning med en Spotify-spilleliste, der nok skal sende dig ind i 2020 med et brag.
Soundvenues nytårs-playliste – alt det bedste fra 2010’erne
Pharrell og Rihanna synger os ind i 2020. (Foto: Dave Kotinsky/Getty Images)

»Hvad vil I gerne høre?«, råber du.

»Noget man kan danse til!«, svarer dine venner.

»Jamen… Jeg er blank…«, må du opgivende kapitulere.

Vi kender det allesammen. Man står til en fest, aux-stikket kører på omgang, og det vigtigste er, at musikken ikke går i stå.

Der kan være noget nervepirrende og angstprovokerende over at have ansvaret for musikken. Et pres. Og der er i medgift heller ikke noget værre end 30 sekunders forvirret stilhed midt i det hele, fordi hjemme-dj’en ikke kan finde det rigtige nummer.

Løsningen er selvfølgelig én lang spilleliste: En playliste, der kan køre hele aftenen og natten, eller som man kan vende tilbage til, hvis inspirationen er slået i sænk af champagne og kransekage.

Sådan en har vi stykket sammen her på redaktionen, og den har selvfølgelig et tema: 2010’erne. For her ved udgangen af 2019 er det jo ikke bare et år, men et helt årti, vi siger farvel til.

Nedenfor finder du således Soundvenues nytårs-playliste anno 2019-2020, der er spækket med festlige bangers og ikoniske hits fra det forgangne årti. Sæt den bare på shuffle, rækkefølgen er mere eller mindre tilfældig.

GODT NYTÅR!

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af