Stormzy stoppede Jay-Z i at medvirke på nummer med ham og Ed Sheeran

Stormzy stoppede Jay-Z i at medvirke på nummer med ham og Ed Sheeran
Stormzy.

Der var rigeligt med gæstestjerner på Ed Sheerans seneste album ‘No. 6 Collaborations‘, men faktisk var den britiske sanger tæt på at få selveste Jay-Z med på pladen.

I en ny episode af ‘The Jonathan Ross Show’ fortalte Stormzy, der selv medvirkede på albummet med ‘Take Me Back to London’, at han personligt stoppede Jay-Z i at medvirke på selv samme sang.

»Vi var alle i studiet og skrev: Ed Sheeran, Jay-Z og jeg. Før det elskede jeg ‘Take Me Back To London’, fordi jeg troede, at det bare skulle være Ed og jeg, men så sagde Ed pludselig: ‘Jay-Z skal også være med’. Det blæste mig helt bagover. Jay-Z er min største helt«, fortæller han.

På trods af sin store beundring for Jay-Z, mente Stormzy dog ikke, at dette nummer var det rette til et samarbejde med sit idol.

»Jeg sagde: ‘Jeg elsker denne her sang, men hvis du skal være med på den, så ændrer det alt’. Det her er Jay-Z og Stormy. Hvad han betyder for kulturen, hvad jeg betyder for kulturen… Jeg sagde: ‘Er det her virkelig den rette sang til et samarbejde?’ Det mente jeg ikke, det var«.

Stormzy fortrød øjeblikkeligt beslutningen, da han var overbevist om, at han aldrig ville få en chance for at samarbejde med Jay-Z igen: »Jeg havde det virkelig dårligt. ‘Du siger nej til Jay-Z!’«, siger Stormzy.

Jay-Z forstod dog hans perspektiv, fortæller Stormzy, der omtaler hændelsen som en af de bedste historier i sit liv: »Vi talte sammen og han fik mig til at føle mig stolt af, hvad jeg gjorde. Jeg gik ud derfra og tænkte: ‘Jeg er en idiot’, men så havde jeg æren af at mødes med ham igen og vi talte sammen og han fortalte mig til mit ansigt, at det jeg gjorde var modigt. Han kunne ikke fatte, at jeg havde gjort det«.

Selvom det ikke blev til et samarbejde med Jay-Z, går det bedre end nogensinde før Stormzy. Senere på måneden udgiver han albummet ‘Heavy Is the Head‘ og i den forbindelse har han har også annonceret en verdensturné, der tager ham forbi Royal Arena i 2020.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af