Branco og Gilli deler ny single fra det ventede fællesalbum ‘Euro Connection’ – hør ‘Back To Business’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Branco og Gillis fællesalbum ‘Euro Connection’ er snildt en af årets mest ventede danske hiphopudgivelser. Derfor var det noget af en tålmodighedsudfordring, da duoen meddelte, at udgivelsen blev skubbet fra den 1. januar til 5. februar.

Nu har makkerparret endelig udgivet ny lyd med singlen ‘Back To Business’, der følger op på første singlen ‘Verden vender’  – og tekstuniverset lægger ikke skjul på, at det er to af branchens mest erfarne herrer, vi har at gøre med.

Linjer som »Euro Connection efter hele industrien / Hel’ industrien, maximum push, bar’ start Ferrarien / Du har din’ heste og tro mig jeg har min’ / Jagter kun skejs – de jagter punani / Vi’ S-Class og de ta’r futtoget / Kun gode vibes, hva’ vil du nu?« slår fast, at mens resten af industrien tager futtoget, kører duoen selv Mercedes Benz’ S-klasse, mens de senere også påpeger, at de var »først til at hente en Lambo(rghini) gennem kvarteret«.

Housebeatet fra ‘Verden vender’ er erstattet med et mere traditionelt beat, der umiddelbart peger mere i retning af Brancos debutalbum ‘Baba Business‘. ‘Euro Connection’ lander den 5. februar.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

‘BACK TO BUSINESS’ OUT NOW ?

Et opslag delt af ???? ???????? (@branco_officiel) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af