Hør Tove Los nye dobbeltsingle produceret af Billie Eilishs bror

Hør Tove Los nye dobbeltsingle produceret af Billie Eilishs bror
Tove Lo.

Tove Lo har udgivet de to sange ’Bikini Porn’ og ’Passion and Pain Taste the Same When I’m Weak’, og begge er produceret af Billie Eilishs bror og faste samarbejdspartner, Finneas.

Det er tydeligt at høre Finneas’ indflydelse, især på ’Passion and Pain Taste the Same When I’m Weak’. Linjerne »If you break my bones, if you b– / I’ma hurt my soul, I’ma h–« bliver distortet på en spændende facon, og generelt bliver stemmen manipuleret på måder, som minder om Billie Eilishs karaktistiske, smadrede vokalproduktioner.

Det nye udspil kommer blot et par måneder efter Tove Los seneste album ’Sunshine Kitty’. Du kan formentlig høre sangene live, når den svenske popsanger giver koncert i Store Vega i København 23. marts eller på sommerens Smukfest.

Finneas har travlt for tiden. Ikke nok med, at han har lavet den nye James Bond-sang med Billie Eilish, så er han på det seneste begyndt at producere for andre store kunstnere end sin søster. Senest har han været med på sange på både Selena Gomez’ og Camila Cabellos album.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af