The Weeknd fortsætter i den hedonistiske, hjernesmeltende overhalingsbane i blodig ’Blinding Lights’-video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I slutningen af sidste år tog The Weeknd hul på »et nyt hjernesmeltende psykotisk kapitel«, som han annoncerede via sociale medier. Den hjernesmeltende psykose blev understreget et par dage senere med videoen til ’Heartless’, hvor Metro Boomin og The Weeknd går all in på en heftig bytur badet i hallucinationer, og hjernesmeltningen fortsætter ufortrødent i den nye video til det 80’er-klingende track ’Blinding Lights’.

Igen suser The Weeknd (iklædt store solbriller, moustache og nydelige galocher) rundt i Las Vegas – det ene øjeblik dybt dopet i byens blinkende lys og betaget af en skøn sangerinde, det næste gennemtævet af to udsmidere og dansende midt på vejen med blod dryppende fra ansigtet.

Både ’Blinding Lights’, som vi i første ombæring fik en forsmag på i forbindelse med en Mercedes Benz-reklame, og ’Heartless’ ventes at lande på The Weeknds kommende album. Albummet bliver The Weeknds første udgivelse siden surprise-ep’en ’My Dear Melancholy’ fra 2018.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af