Justin Bieber og Quavo sætter alt ind på karmakontoen på ’Intentions’ – med feel good-video og donationer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Justin Bieber og Quavo er gået sammen på den nye single ’Intentions’, og i samme anledning finder de deres egne gode intentioner og indre filantroper frem. ’Intentions’ er nemlig flankeret af en musikvideo, i hvilken Bieber og hans Migos-kammerat sætter solide plusser på karmakontoen.

I videoen følger vi tre stålsatte kvinders daglige kamp for et bedre liv; for tag over hovedet, for en uddannelse og for en bedre fremtid for deres familier og lignende skæbner i lokalsamfundet. Bieber og Quavo svinger forbi de tre kvinder, Bahri, Marcy og Angela, og giver dem en solid hjælp med på vejen – samt masser af krammere og svingommer med deres familier.

’Intentions’, der er produceret af Jason ’Poo Bear’ Boyd og The Audibles, er det seneste nummer fra Biebers kommende femte album, ’Changes’, der lander på fredag den 14. februar.

Videoen til ’Intensions’ runder af med en annoncering af, at Alexandria House – shelter-centeret, der hjælper kvinder og børn med midlertidigt husly, og som hjalp Bahri, Marcy og Angela på benene – modtager en såkaldt Intentions-fond på 200.000 dollars til nonprofit-stedets beundringsværdige arbejde og gode … ja, intentions.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af