Se Billie Eilish og Finneas’ ømme The Beatles-cover fra nattens Oscar-show

Se Billie Eilish og Finneas’ ømme The Beatles-cover fra nattens Oscar-show
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Da det blev annonceret, at Billie Eilish ville gæste årets Oscar-show med en »særlig optræden«, var vi mange, der havde gættet på, at det måtte være hendes nye Bond-temasang til ’No Time to Die’, der var på setlisten. Selv Billy Porter, der interviewede Eilish og bror Finneas på den røde løber inden showstart, erklærede friskt, at han så frem til at høre Bond-nummeret på scenen – resulterende i et enormt live-tv-agtigt akavet lille øjeblik og et hurtigt emneskift.

Det var nemlig slet ikke James Bond, det handlede om, da Billie Eilish og Finneas O’Connell indtog scenen i Dolby Theatre under nattens awardshow. De to søskende og samarbejdspartnere spillede et rørende fint cover af The Beatles-klassikeren ’Yesterday’ under det traditionsrige ’In Memoriam’-segment dedikeret til de kunstnere, skuespillere og filmskabere, der i løbet af året er gået bort. Mens Eilish sang de ikoniske linjer om at længes efter gårsdagen, rullede billederne af de mistede – lige fra Kobe Bryant til Kirk Douglas – over storskærmen.

Nattens show bød foruden Eilishs sang på musikalske indslag fra blandt andre Janelle Monáe, Elton John og en surprise-optræden fra Eminem, der tog os en tur ned ad memory lane til våde håndflader og mom’s spaghetti.

Læs kommentaren: Hvordan en sydkoreansk film kunne vinde Hollywoods elskede Oscar-pris

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold