Ugens Viaplay-film: Tre grunde til at se den forbudte fornøjelse ‘Thank You for Smoking’

Ugens Viaplay-film: Tre grunde til at se den forbudte fornøjelse ‘Thank You for Smoking’

Tre gode grund til at se ’Thank You for Smoking’

1. Det er en frydefuld, forbudt fornøjelse at give sig selv lov til at holde med en så skruppelløs mand som Nick Naylor. Han er selvglad lobbyist for tobaksindustrien og morer sig med at argumentere en skolepige ned under skrivepulten, fordi hun stiller et kritisk spørgsmål.

2. ”Michael Jordan spiller basketball, Charles Manson dræber, jeg taler.” Det er en fornøjelse at overvære Nick Naylors professionelle veltalenhed, når han argumenterer for, at det er i tobaksindustriens bedste interesse, at kræftpatienter overlever, fordi de så kan fortsætte med at ryge.

3. Filmen demonstrerer en overlegen mangel på fordømmelse af tobaksindustrien og Nick Naylor. Nok er Nick en yuppie Mefistofeles, men skytset er rettet lige så meget mod det samfund, politikere og forbrugere, der godtroende æder hans velvalgte ord.

Se ‘Thank You for Smoking’ hos Viaplay HER.

Sponsoreret indhold