Sponsoreret indhold

DriveNow præsenterer delebilen BMW i3 på Papirøen

DriveNow præsenterer delebilen BMW i3 på Papirøen
Pato Siebenhaar skal til at testkøre den nye BMW i3
Foto: Victor Jones
Er du træt af stiv kuling, skybrud og en overlæsset cykel fra indkøbsturen? Løsningen er lige om hjørnet.
DriveNow kort

Det koster 3,95 kroner per kilometer og 2,50 for hvert minut, du holder stille. Maxprisen for en time er dog 190 kroner. Til de priser er det ikke oplagt at tage bilerne med på sommerhustur weekenden over, men det er heller ikke tanken. De er tænkt som dele-bybiler.

Opret din konto her.

København vokser og det kollektive trafikudbud bliver endnu mere raffineret. Nu kan du, alene ved brug af et rejsekort + kørekort, cruise rundt i byen i din helt ‘egen’ BMW i3 og gøre din tilværelse lidt lettere.

Konceptet fungerer allerede i et hav af internationale storbyer, såsom Berlin, London og San Francisco. I København er det Arriva og DriveNow, der står bag initiativet til byens borgere. 400 BMW i3 elbiler anbringes i byen, og kan ved brug af en app lokaliseres og reserveres. Hvis du ikke har Rejsekort, kan du også få et specifikt DriveNow-kort tilsendt.

I torsdags blev pressen inviteret til præsentation af det nye koncept. Turen startede med en sejltur fra Skuespilhuset til Papirøen, hvor det farverige madmekka for en stund husede flere hundrede BMW i3-elbiler.

VICTORJONES7051

VICTORJONES7069
VICTORJONES7091
VICTORJONES7101

Bagom konceptet
Efter en solrig ankomst til Papirøen går turen inden for i de farverige haller, hvor gryderne simrer og et virvar af mennesker, mad og kultur møder dig. Midt i hallerne, ligger ‘Drivhuset’, her præsenterer Arriva og DriveNow konceptet; 400 biler, 125 ladestationer og 3,95 kroner per kilometer.

VICTORJONES7187
VICTORJONES7234
VICTORJONES7210

Tid til en prøvetur.
I en nærliggende parkeringshal står rækker af nye BMW i3 ebiler klar til at blive delt igen og igen.

BMWi står klar til at servicere byens borgere
VICTORJONES7236
Pato prøvekører den lydløse BMWi
Pato Siebenhaar
Den kører så smooth. Jeg har ikke selv bil, men er vild med konceptet og ville helt sikkert gøre brug af det de gange jeg har brug for bil i ny og næ i stedet for at skulle koordinere med venner og bekendte. Perfekt til de få gange om måneden hvor man lige skal i ikea eller noget andet hvor Christiania cyklen ikke er nok.

VICTORJONES7309
Micki Borneland og Stephanie Skautrup
Det føles lidt som fremtiden. Elsker ideen om at man optjener bonus-minutter ved at hjælpe hinanden med at oplade bilen til den næste. Og så er det jo en rigtig god måde for unge som os som har brug for en bil en gang i mellem, men som ikke har købt egen bil endnu.

VICTORJONES7302
Jackie Philip og Leif Bomberg
Det er det fedeste koncept og godt alternativ til en taxa mellem møderne i løbet af dagen.

VICTORJONES7275
Mette Marie Lei Lange
Super svedigt, især at det er elbiler. Den ide er jeg helt vild med. Det er nemt og billigt for os, og så er det godt for miljøet. Jeg har prioriteret bilen væk fordi jeg bor så tæt på jobbet. Men den her løsning vil helt sikkert kunne hjælpe mig i nogle situationer hvor det ellers ville have kostet en dyr taxa.

VICTORJONES7266
Charline Skovgaard
Jeg synes det er fuldstændig fantastisk. Billerne er så fede at køre i. Hurtig opstart, helt lydløse og bare sjove. Og så er det jo en kanon løsning til folk som bor inde i byen og ikke selv har bil, men måske nogle gange har brug for at komme hurtigt fra et møde til et andet.

Se video fra DriveNow her:

Sponsoreret indhold