Sponsoreret indhold

Freddie Mac – en Atlanta-dreng med kæmpe ambitioner

Freddie Mac – en Atlanta-dreng med kæmpe ambitioner
Fotografen Freddie Mac er én af Tokyos mange tilflyttere, der er dedikeret til at udleve sin passion og slå igennem inden for sit felt. Med hans store ambitioner og det konstante input han får fra Tokyos gader, er der kun én vej for ham: fremad.

Når Freddie ser det færdige resultat af et photoshoot, føler han, at han har opnået noget, bidraget med noget. Den bedste følelse, han kan opnå, er, når andre anerkender hans arbejde. Med tiden er hans ambition at drive sit eget kreative bureau eller modemedie, og derigennem få indflydelse på modeindustrien – men han har ikke tænkt sig at slippe kameraet. Han er dedikeret til at blive ved med at fotografere, uanset hvordan karriereren former sig.
 

”If you have drive, ambition, ideas and don’t mind hard work, you can really make anything happen.”


 
Både foran og bag kameraet
Fotografering er Freddies vigtigste udtryksform, men det handler for ham ligeså meget om også at lade den, der bliver fotograferet, udtrykke sig selv. Han kan godt lide friheden i selv at kunne bestemme motivet, og hvad hans billeder skal udtrykke, og den mulighed vil han gerne give modellen på billedet også. Selvom fotografi er hans sande passion er han nemlig også en hyppigt brugt model, og det giver ham et anderledes perspektiv på det at tage billeder. Han er dedikeret til at fange modellens personlighed, og få dem til at udtrykke deres sande jeg.
 


 

Selvom Freddie Mac er født og opvokset i Atlanta, Georgia, føler han en stærk tilknytning til Tokyo, hvor han er bosat. Han er konstant inspireret af det vibrerende byliv og de historiske bygninger og pladser. Som fotograf har han øje for detaljer og steder, som den almindelige turist eller beboer måske ikke ser, og derfor ser han potentiale overalt. Freddie ser hver dag som en mulighed for at udleve sin passion for fotografi.
 

Get the look
Freddie-sæt1-1-facebookIsaac leather jacket (black), Tory s/s T-Shirt (black), Merlin O-Neck Knit (charcoal), Rey Thor jeans.
 

Meet more dedicated people
Tokyo er samlested for dedikerede, kreative mennesker fra hele verden og GABBA har udover Freddie Mac mødt en filminstruktør, en skater, en videograf, en eventyrer, en multikunstner, en illustrator og en udøver af den japanske typografikunst shodo. Deres historier om at udleve sin passion og arbejde dedikeret bliver fortalt her på Soundvenue.com. De tidligere features finder du til højre for denne artikel.
 

Følg GABBA på Instagram

Sponsoreret indhold