Sponsoreret indhold

Fra Tokyo til Berlin – Amuru Uchiyamas passion er at rejse

Fra Tokyo til Berlin – Amuru Uchiyamas passion er at rejse
Den 21-årige eventyrer Amuru Uchiyama er født og opvokset i Tokyo, men har en evindelig udlængsel. Han er konstant på udkig efter nye destinationer at besøge og nye mennesker at møde. Han har et unikt syn på Tokyo og det japanske folk, fordi han hele sit liv har rejst og derfor ser sin hjemby lidt udefra.

Måske skyldes Amurus passion for at rejse væk fra Tokyo, at han kun er halvt japaner – den anden halvdel er egyptisk. Men det er et helt tredje kontinent, der trækker i ham: nemlig det europæiske. På grund af sine rødder har han altid følt sig anderledes, og det har, ifølge Amuru selv, gjort ham stærk og selvstændig – og disse karaktertræk finder han også hos europæerne. Derfor føler han sig godt tilpas og fri, når han rejser i Europa. Så meget at hans næste plan er at bosætte sig i Berlin.
 

”Travelling has opened my eyes… There is so much to explore, much to learn and so many people to meet.”


 
Europa har noget, Tokyo ikke har
I Berlin føler Amuru, at der er respekt for kunstnere, og at der er plads til alles individuelle stil. I Tokyo synes han, at alle ligner hinanden. Der er ikke plads til at skille sig så meget ud og vise sin egen personlighed. Sådan er det ikke i Europa, der har alle sin egen stil og attitude, og det tiltaler Amuru. Ved at rejse i Europa har Amuru lært at stole på sig selv og på sin egen stil og personlighed.
 


 

Selvom Amurus mentalitet måske passer bedre til den europæiske end den japanske, så tror han alligevel på, at begge folkefærd kan lære noget af hinanden. Gennem sine mange rejser har han lært, at vores forskelligheder i virkeligheden er en gave, og at vi skal åbne vores sind for andre kulturer. Det er den måde, han selv bliver udviklet på, og det budskab vil han gerne give videre.
 

Get the look
Amuru-get-the-lookRey Black Night jeans, Falch Biker Leather Jacket, Kain s/s T-shirt (white)
 

Meet more dedicated people
Tokyo er samlested for dedikerede, kreative mennesker fra hele verden og GABBA har udover Amuru Uchiyama mødt en fotograf, en multikunstner, en filminstruktør, en skater, en videograf, en illustrator og en udøver af den japanske typografikunst shodo. Deres historier om at udleve sin passion og arbejde dedikeret bliver fortalt her på Soundvenue.com. De tidligere features finder du til højre for denne artikel.
 

Følg GABBA på Instagram