Sponsoreret indhold

Dansk “streaming-tjeneste” for biler, er præcis hvad den semi-voksne byboer har behov for

Dansk “streaming-tjeneste” for biler, er præcis hvad den semi-voksne byboer har behov for
Når du skal se en god film fredag aften, så går du ikke ned og køber en DVD – eller låner én af din ven eller forældre. Du streamer den. På samme måde er det ikke nødvendigt at købe din egen bil eller have besværet med at låne én, når du i weekenden skal i IKEA og ugen efter skal på Louisiana, når nu du kan "streame" en bil. På den måde betaler du nemlig kun for den, når du bruger den, den er altid til rådighed, og du slipper for vedligehold.

En delebil er bare bedre end alle andre biler

LetsGo er en delebilsordning, der gør det muligt for dig at have adgang til bil, ligeså ofte du har behov for det, uden at du behøver besværet med at være bilejer.

Det er nemt
Ja, du er blevet voksen nok til at have behov for en bil flere gange om måneden, men er du også klar til at skulle holde styr på alt det besvær, der følger med: Forsikring, afgifter, falck-abonnement, renter og udskiftning af olie, vinduesviskere og vinter til sommerdæk? Du er en byboer, du er vant til at tage cyklen eller ‘dinge’ rejsekortet og lade buschaufføren klare resten. Så måske er en delebil bedre til dit behov. På den måde har du en bil, når du skal bruge den, men der er nogle andre der tager sig af alle de kedelige ting. Og du behøver ikke spilde timer på at lede efter parkeringspladser: Du skal bare sætte bilen der, hvor du tog den – pladsen er spærret til dig.

Det er billigere end at eje
De færreste tænker over det, men at eje en bil koster faktisk 30.000-40.000 kr. årligt. Med en delebil slipper du langt billigere (afhængigt af hvor meget du bruger den, selvfølgelig). En ejet bil trækker også penge ud af pungen, mens du ikke bruger den, på grund af ting som ejerafgift, værditab og renter på billånet. Det slipper du for med en LetsGo-bil, for der betaler du kun, mens du bruger den. Og i dit medlemskab får du fuld forsikring og alt vedligehold for sølle 270 kr. om måneden.

Det er bæredygtigt
Jo flere mennesker, der deler en bil, jo færre biler er der brug for. Hver gang én delebil sættes på gaden, sparer det seks almindelige biler væk. Ved at vælge en delebil er du derfor aktivt med til at spare din by for biler i gaden. Det betyder bedre luft og mere plads til de mere bæredygtige alternativer som cykler og kollektiv transport. Desuden er LetsGos biler helt nye og derfor så miljøvenlige som muligt – hvis du vil kan du endda køre en elbil.

Det er sikkert
LetsGos bilpark består af 180 biler, der allesammen er nye, og sikkerheden er derfor i top. Derudover bliver bilerne løbende vedligeholdt, så du kan være sikker på, at uanset om du selv kører afsted i en mini eller har hele familien pakket ind i en minibus, så kan du føle dig tryg bag rattet. Og skulle der opstå tvivl eller problemer, kan du ringe ind på den 24-timers nødtelefon, hvor en LetsGo-medarbejder sidder klar til at hjælpe.

Om LetsGo
Delebilsordningen har eksisteret som virksomhed i 10 år (de sidste fire år under navnet LetsGo), så de ved, hvad de gør. LetsGo ejes af en fond, hvis ambition det er at nedbringe antallet af biler i byerne ved at facilitere at flere kan deles om en bil. Fordi fonden – og dermed LetsGo – er non-profit, bliver overskuddet gen-investeret i virksomheden, hvilket betyder at bilparken støt vokser.

 

Sponsoreret indhold
Weekenden starter til Fredagsrock i Tivoli
Hver fredag indhyller et nyt navn byens hyggeligste have i fest, fadøl og formidable toner. Oplev Mew, C.V. Jørgensen, Karl William og mange flere.
EKSTERNT LINK
Tivoli

Delebil åbner op for mange muligheder

Om en delebil er noget for dig, kommer an på, hvor ofte du skal bruge en bil. Hvis du skal bruge den hver dag, er det ikke. Ej heller hvis du kun kører en eller to gange om året. Men hvis følgende ting er noget, du jævnligt gør dig i – eller kunne tænke dig at gøre mere, men ikke har mulighed for uden bil – så er du det ideelle LetsGo-medlem.

   • En hverdagsaften på Louisiana (åben til kl. 22) eller Arken (åben til kl. 21)

 

   • Shopping og kötbullar i IKEA

 

   • Sommerhustur i Pinsen eller sommerferien

 

   • Besøge svigerfamilien i Frederikssund

 

   • Strandtur med hele vennegruppen, picnickurven og den kølige rosé

 

  • Aflevere barn hos gudforældrene, så du og kæresten kan tage en solo-weekend

Hvad hver enkelt tur koster er afhængigt af, hvor langt du skal køre, hvilken bil du vælger, og om det er nat eller dag. Det letteste er at bruge prisberegneren – den medtager alle faktorer. Lige nu kan du få et prøvemedlemsskab, så du i en måned kan teste, om LetsGo er noget for dig, uden at betale for andet end dine kørte kilometer – du skal bare oprette dig inden 31. maj.

xMG_1421