Sponsoreret indhold

Guide: Få god lyd overalt og det nyeste tilbehør – uden at overtrække dankortet

Guide: Få god lyd overalt og det nyeste tilbehør – uden at overtrække dankortet

Det nytter ikke, at du har en smartphone fyldt med streamingtjenester, hvis du alligevel afspiller musik og film via de tarvelige in-ear’s, der følger med i æskerne. Og ja, kvalitet og lækkert design koster penge, bevares, men inden du nulstiller saldoen, så tjek lige denne guide til, hvordan du får god lyd overalt – på afbetaling.

Når design og funktionalitet går hele vejen rundt

BeoPlay A1

a1
a1-2

Forårets allerskarpeste nyhed er utvivlsomt denne lækre 360-graders bluetooth højttaler, som er så tilpas lille og let, at du snildt kan have den i din taske eller lomme, uanset hvor du skal hen. Med et stilrent design, der udstråler høj kvalitet kombineret med uovertruffen lyd, fyldig bas og batterilevetid nær 24 timer sætter BeoPlay A1 konkurrenterne under pres.

Kan varmt anbefales til brug på en bænk i forårssolen med iskold rosévin, godt selskab og Pernille Rosendahls nye album “Dark Bird”.

67

Find dine pauser i hverdagen

Beats Solo2 (on-ear)

beats2 beats1

Beats legendariske produkter har fået en markant overhaling og er nu tilbage med endnu bedre hovedtelefoner og bedre kvalitet. De har dog bibeholdt deres ikoniske design, samt selvfølgelig deres voldsomme dybe og tunge bas, de blev kendt for. Bare rolig, det hele går op i bas og brum: Beats Solo2 byder på mærkbart bedre lydbillede og bedre isolerende pasform, der sikrer markedets bedste lytteoplevelse, uanset om du er til opera, elektronisk eller hiphop.

Så tag en pause fra omverdenen og find et øde sted til at kaste håndtegn for dig selv til tonerne af “What A Time To Be Alive” fra Drake.

50_

Gå aldrig ned på grej

BeoPlay H7

hh7 hh7-2

Total kompromisløshed inden for lyd, design og kvalitet er som regel forbeholdt de færreste, men der er ingen grund til at holde sig tilbage. BeoPlay H7 er et unikt svendestykke af et designmesterværk, der forener støjreduktion, krystalklar lyd og gennemført håndværk i et par trådløse hovedtelefoner, der giver misundelsesværdige blikke på farten.

Til disse anbefales det, at du lige lægger hovedet tilbage, lukker øjnene og lader dig selv indsvøbe i Pink Floyds pompøse og drømmende lydunivers på klassikeren “The Dark Side of The Moon”.

110-2

Andet anbefalet tilbehør:

 

1-watch Wearables, fx. Apple Watch fra 100,- kr. / md. 
2-beoplayA2 Trådløse højttalere til hjem og bil fra 14,- kr. / md. 
3-appletv TV-tilbehør, fx. Apple TV fra 20,- kr / md. 
4-beoplayh6 Stort udvalg af hovedtelefoner fra 34,- kr. / md.


Se det fulde udvalg af tilbehør
Læs mere om køb af tilbehør på afbetaling


Sponsoreret indhold