Sponsoreret indhold

Livet som skater: Show Nemoto nyder friheden i Tokyo

Livet som skater: Show Nemoto nyder friheden i Tokyo
Show Nemoto er dedikeret til skateboarding og at leve i nuet. Om natten tjener han penge som bartender, og om dagen driver han rundt i Tokyo på sit skateboard med sine venner. Friheden i ikke at have et almindeligt 8-til-16 job og at leve sit liv uden en fast rutine er altafgørende for Show, der helst tager hvert øjeblik, som det kommer.

Selvom Show tilbringer det meste af sin tid i Tokyos skaterkvarterer, bor han selv i yderkanten af byen ud til kysten. Når han drager ind til byen er det typisk for at skate med sine venner eller gå i byen og samle drinks og damer op. Som han selv siger: “Mit liv er ret simpelt; det handler om at skate så meget som muligt”. Skateboarding har blandt andet lært ham ikke at tænke så meget over, hvor man skal hen og i stedet fokusere på øjeblikket.

Netop at leve i nuet er det allervigtigste for Show. Han elsker ikke at skulle leve hver dag efter en fast rutine og have friheden til at tænke: “Hvad har jeg lyst til nu?” og så gøre det. Det kan kun lade sig gøre, fordi han ikke har et almindeligt 8-til-16-job, men i stedet tjener sine penge som bartender.
 

”My life is pretty simple: it’s mostly about being able to skate as much as possible.”

 

Skaterlivet i Tokyo
De bedste steder at skate i Tokyo er, i følge Show, de to kvarterer Shibuya og Harajuku. Her er der mange skate-spots under broer og motorveje og små hemmelige steder, hvor der er plads til skaterne. Det er der, Show tilbringer det meste af sin vågne tid med at lære nye tricks. Han fortæller, at han hurtigt begynder at kede sig, hvis han bruger for lang tid på at perfektionere et enkelt trick, og derfor er han hele tiden nysgerrig på at lære nye tricks og teknikker.

Det betyder så til gengæld, at han aldrig mestrer et enkelt trick fuldstændigt, men det tager han ret afslappet: “Nogle gange lykkes det og nogle gange gør det ikke.”, som han siger. Det vigtigste for Show er at have det sjovt og nyde den særlige følelse, det er at glide afsted på boardet.

Get the look:
Show_getthelookCardigan: Cale Cardi Knit (color: black), T-shirt: Norbert S/S (color: charcoal), Jeans: Rey Jeans K1641 RS0894
 

Meet more dedicated people
Tokyo er samlested for dedikerede, kreative mennesker fra hele verden og GABBA har udover Show Nemoto mødt en fotograf, en multikunstner, en filminstruktør, en videograf, en eventyrer, en illustrator og en udøver af den japanske typografikunst shodo. Deres historier om at udleve sin passion og arbejde dedikeret bliver i den kommende tid fortalt her på Soundvenue.com. De tidligere features finder du til højre for denne artikel.
 

Følg GABBA på Instagram

Sponsoreret indhold