Sponsoreret indhold

Kom verden rundt på en enkelt aften – her er Københavns mest internationale natklub

Kom verden rundt på en enkelt aften – her er Københavns mest internationale natklub
Foto: Penthouse
At gå i byen i København kan hurtigt give oplevelsen af deja-vu: man ender tit det samme sted, hvor man møder de samme mennesker og taler om de samme ting. Men der er et sted, der er anderledes, hvor klientellet har et mere internationalt og eksotisk afsæt.

Stedet hedder Penthouse, og der mødes folk fra hele kloden for at feste sammen. Det er nemlig et yndet sted for internationale studerende, og de er vildt nemme at komme i kontakt med, fordi de typisk er meget interesserede i den danske kultur og livsstil. Så hvis du starter med et simpelt ”Skål”, har du skaffet dig en samtale-partner for den næste time. Og netop nu er et nyt kuld studerende kommet til byen, så klubben er fuld af anderledes mennesker, der bare gerne vil i kontakt med de eksotiske væsner, man kalder “danskere”.

PH_internationale 

Så hvis du ikke lige fik rejst nok i sommerferien kan du bruge snydekoder og tage en aften på Penthouse og møde en australier, kineser eller amerikaner og byde på en god, dansk øl – den er i øvrigt gratis, når du har betalt indgangsentré. Det er en del af Penthouse’ koncept, at alle skal kunne feste på lige fod, og derfor betaler man en indgangsentré, som (udover adgang til klubben) giver fri bar hele natten. Entréen kan være så lidt som 100 kr., hvilket hurtigt tjener sig hjem, hvis man bestiller et par Royal øl eller Tempt cider fra den fri bar.

knap-festbilleder3 

Følelsen af international storhed trænger sig også på på klubbens balkon, hvor storskærme viser penthouse-udsigt fra storbyer verden over. Der er altså på alle måder mulighed for at stikke af for en aften og få følelsen af at være på natklub i Spanien, Tyskland eller USA – selvom du ikke er taget længere væk ind til det indre Købehavn.

PH_penthouseudsigt 

Om Penthouse
Idéen bag Fri Bar-konceptet hos Penthouse er, at alle skal kunne feste på lige fod. Uanset om du har slæbt alle sparepengene med i byen eller er på et stramt budget, skal alle føle sig velkomne og kunne slå sig løs, uden at penge behøver være en faktor. Når entréen er betalt er der Royal øl, Tempt cider, Faxe Kondi Booster og sodavand af enhver art hele natten – så meget man overhovedet kan drikke.

Penthouse har i 5 år leveret fest og fede oplevelser på adressen Nørregade 1, lige om hjørnet fra Gammel Torv. På Penthouse er der garanti for, at der altid er gang i den på dansegulvet, og de glade medarbejdere gør alt for, at alle føler sig velkomne og har en fest.

 

Sponsoreret indhold