Sponsoreret indhold

B&O PLAY lancerer efterårskollektion inspireret af den nordiske natur

B&O PLAY lancerer efterårskollektion inspireret af den nordiske natur
Kollektionen rummer en række af B&O PLAYs mest populære højttalere og hovedtelefoner, som har fået en makeover med farver fundet i den rå, nordiske natur. Ikke overraskende er B&Os produkter som altid smukke at se på – også når de er mos-farvede.

Ethvert hi-fi mærke med respekt for sig selv har et eller flere typer transportable lydsystemer, som kan tages med udenfor, og B&O PLAY er naturligvis ingen undtagelse. Med denne særlige AW16 kollektion har de dog taget trenden lidt længere end de fleste andre og taget højttalere og hovedtelefoner med helt ud i naturen; der hvor gletsjerne knirker og mosset gror vildt på klipperne. Det har de gjort ved at give produkterne farver hentet fra netop den nordiske natur.

Den fine, runde Beoplay A1-højttaler kan således nu fås i farverne Black – inspireret af lavasten og Islands sorte sandstrande – og Deep Red, hvis rødbrune farve er inspireret af den mineralske lerjord.

Beoplay A1 (Black)

Beoplay A1 (Black)

Beoplay A1 (Deep Red)

Beoplay A1 (Deep Red)

Deep Red går igen hos de trådløse Beoplay H8, som er on-ear hovedtelefoner med støjreducerende effekt. Både ørepuderne og bøjlen er beklædt med lammeskind indfarvet med den dybrøde jordfarve. Kollektionens andet par hovedtelefoner, Beoplay H7, er også trådløse men er over-ear-typen, og de har fået farven Cocoa Brown, som er inspireret af jordens tekstur og farve.

Beoplay H8 (Deep Red)

Beoplay H8 (Deep Red)

Beoplay H7 (Cocoa Brown)

Beoplay H7 (Cocoa Brown)

Er man til det mere subtile kan man gå fuld camouflage med de diskrete og ret geniale in-ear Beoplay H5, som til AW16 er blevet opdateret med en mosgrøn variant. H5-hovedtelefonerne skiller sig ud ved at være trådløse, men ikke ledningsløse: Der er en ledning, der forbinder højre og venstre øre, men forbindelsen til din telefon skabes via bluetooth. Du slipper altså for bøvl med en lang ledning, men du risikerer ikke at miste halvdelen af sættet.

Beoplay H5 (Moss Green)

Beoplay H5 (Moss Green)

Kampagnen har naturligvis eget hashtag, så man kan se AW16-kollektionen i aktion og dele sine egne Beoplay produkter. Det foregår på #escapingintonature

Off track #running #beoplay #escapeintonature #mikkeller #scott #thunderstorm #pouringrain #rain #offtrack

Et billede slået op af Anton Greiffenberg (@antongreiffenberg) den

Sponsoreret indhold
Weekenden starter til Fredagsrock i Tivoli
Hver fredag indhyller et nyt navn byens hyggeligste have i fest, fadøl og formidable toner. Oplev Mew, C.V. Jørgensen, Karl William og mange flere.
EKSTERNT LINK
Tivoli

Læs også:

B&O Play lancerer kompakt trådløs højtaler – se den lille designperle her

B&O Play lancerer et sæt trådløse hovedtelefoner til livet på farten

Test af trådløse hovedtelefoner: Otte skarpe bud på dine næste bøffer fri for ledninger