Sponsoreret indhold

Depeche Mode turnerer med nyt album til foråret – giver koncert i København

Depeche Mode turnerer med nyt album til foråret – giver koncert i København
Depeche Mode annoncerede i tirsdags både et nyt album, 'Spirit', og en verdensturné, der matcher, kaldet 'Global Spirit Tour. Albummet udkommer i løbet foråret, og turnéen slår vejen forbi Danmark umiddelbart efter, for d. 31. maj gæster det britiske band Telia Parken i København.

‘Spirit’ bliver de erfarne herrers 14. studiealbum, og er opfølgeren til det anmelderroste ‘Delta Machine’ fra 2013. ‘Spirit’ bliver produceret af James Ford, hvis seneste arbejde som producer omfatter albums fra Florence and the Machine og Arctic Monkeys.

Det er over tre år siden man sidst havde mulighed for at opleve Depeche Mode live, da de turnerede med det anmelderroste ‘Delta Machine’ album. Dengang viste album/tour-kombinationen sig som en stor succes, og nu gør de altså nummeret efter til foråret næste år.

Ved pressemødet i Milano, hvor bandet offentliggjorde både album og turné, kommenterede frontmand Dave Gahan: “We’re exceptionally proud of Spirit’s sound and energy, and we’re excited to get back on tour to share it with our fans around the world.”

Billetterne til den danske koncert var sat til et særligt forsalg på royalbeer.dk, men var man ikke hurtig nok til at være med på den bølge, har man mulighed for at købe billetter til det ordinære salg, som foregår på ticketmaster.dk fra fredag d. 14. oktober kl. 10.

Læs mere: Depeche Mode spiller i Parken – annoncerer nyt album ‘Spirit’