Sponsoreret indhold

Find de bedste jeans til din stil – og vær sikker på, at de passer

Find de bedste jeans til din stil – og vær sikker på, at de passer
Ingen mands garderobe er fuldendt uden mindst ét par velsiddende jeans. Det gælder især her i efterårssæsonen, hvor denim igen er blandt favoritterne. Skal du ud for at finde et nyt par, så gå efter nogle, der er rare at have på, som du kan bevæge dig i – og som selvfølgelig ser cool ud.

De danske denim-eksperter hos JACK&JONES går forrest i forhold til at udvikle nye måder at lave jeans på, så de hele tiden bliver mere behagelige og holdbare. De vil gerne lave jeans, der ser fede ud, og som samtidig giver fuld bevægelsesfrihed – selv skinny jeans, hvis man er til den slags. Det gør de ved at optimere stoffet og måden, det væves på, og de er kommet frem til to nye teknikker: Super Stretch og Indigo Knit.

Nu tænker du måske: “Jamen stretch er da ikke nyt, der er stretch i nærmest alle mine jeans?!”, og ja, det er der sikkert. Men Super Stretch er, som navnet antyder, mere stretch end standard. Det er ikke bare spis-en-hel-pose-kanelgifler-uden-at-åbne-knappen-stretch. Det er gå-i-spagat-og-hop-op-ad-bygninger-stretch – hvis det altså er noget, du kan. Det er trods alt ikke magi, der er vævet ind i stoffet, men et særligt mix af elastan og polyester, som gør jeansne super fleksible og samtidig holder på formen, så de ikke poser ved knæene.

Hvis du gerne vil have jeans, der er behagelige nok til, at de ikke er det første, du har lyst til at smide, så snart du træder ind ad døren derhjemme, så skal du kigge efter modeller med Indigo Knit. Det er anden type materiale, der er skabt ud fra drømmen om at kombinere følelsen af sweatpants med looket af jeans. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den skulle være god nok: De er meget mere behagelige end andre jeans, selvom man ikke kan se det på dem. Noget man til gengæld kan se på dem er, at de er lavet af kvalitetsmaterialer, og jeans fra JACK&JONES er faktisk fremstillet i Italien, hvor verdens bedste jeans bliver lavet. Kvalitet afgøres altså ikke af et prangende mærke på bagsiden, men af materialerne tøjet er lavet af.

Både Indigo Knit og Super Stretch er at finde i forskellige farver og former, og du burde kunne finde nogle, der passer til lige præcis din kropsform og tøjstil, for JACK&JONES har seks forskellige ‘fits’ eller typer, om man vil: Skinny, slim, regular, comfort, loose og anti fit. Et par Super Stretch Skinny fit gør det for eksempel muligt at stige på en cykel iført skinny jeans uden hverken at revne bagen eller blive klemt et ømt sted.

Se alle seks fits i guiden herunder – og find den type, der passer dig bedst.

Fitguide
Sponsoreret indhold