Sponsoreret indhold

København får ny multiarena i februar: Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D spiller dobbeltkoncert

København får ny multiarena i februar: Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D spiller dobbeltkoncert
Royal Arena er navnet på det nye koncertsted, der også kommer til at lægge rum til alt fra sportsbegivenheder til Disney On Ice. Man behøver dog ikke selv have royalt blod i årene for at komme med til koncert, for programmet er fuldt af folkelig fest med fadøl og fællessang.

Danmark får snart et nyt koncertsted, og det åbner med masser af rock på programmet. De første koncerter står Metallica for, og senere rammer endu et rockbrag, når Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D d. 17. februar går på scenen i Royal Arena. De hurtige kunne via Royal købe billetter i forsalg, men nu er det almindelige billetsalg altså åbnet.

Nok snak, hvor kan billetterne købes? Du skal herind.

 
Det er ikke første gang, Dizzy og D-A-D slår pjalterne sammen, for de optrådte sammen til to udsolgte koncerter i henholdsvis København og Aarhus i sommeren 2015. Det var dog ikke under så fine omstændigheder som denne gang, for d’herrer fra de to bands har denne gang æren af at være nogle af de allerførste kunstnere på den spritnye Royal Arena i Ørestaden, København.

Tim Christensen siger om koncerten: ”Vores lille trio er stolte af at få lov til at spille den nye fantastiske Royal Arena som nogle af de første. Vi glæder os til en aften i rockens tegn sammen med vores kollegaer i D-A-D og jeg er sikker på, at vi sammen nok skal få indviet det hele med manér”.

Bindeleddet mellem de to danske bands og arenaen er Royal Unibrew. De er nemlig navnesponsor på arenaen og har via deres Tak Rock initiativ arbejdet sammen med Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D gennem flere år. Det faldt derfor naturligt at kombinere disse samarbejder i en åbningskoncert, som publikum forhåbentligt sent vil glemme.

DizzyDAD 

D-A-D