Sponsoreret indhold

Få fingre i de bedste koncertbilletter før alle andre med den nye app ‘Get It’

Få fingre i de bedste koncertbilletter før alle andre med den nye app ‘Get It’
Med Get It får du eksklusiv adgang til forsalg af billetter til en lang række koncerter. Tidligere er koncertbilletter til f.eks. The Weeknd, Depeche Mode og Drake blevet udbudt, og der kommer hele tiden nye koncerter til, som du kan købe billetter til, inden det almindelige billetsalg skydes i gang.

Forsalget til koncerter kan tilgås via appen ‘Get It’, som kan hentes gratis i App Store og Google Play. Appen kan hentes når som helst, men forsalget til The Weeknd foregik torsdag d. 3. november fra kl. 10 og frem til kl. 9 næste morgen – så var om at sidde klar med appen installeret.

Det bliver løbende offentliggjort, hvilke koncerter der kommer i forsalg, og det er tit med kun et par dages varsel, så det gælder om at holde sig opdatereret. Det kan man gøre på Get Its facebook-side og selvfølgelig også direkte i appen.

Udover forsalg til koncerter har appen Get It en række andre muligheder for at komme til fede arrangementer. Lige nu er der eksempelvis 2for1-pris på billetter til Red Hot Chili Peppers’ koncert i Jyske Bank Boxen d. 16. november. Man kan også vinde billetter til festivaler, koncerter og sportsbegivenheder ved at trække i appens enarmede tyveknægt, eller holde sig opdateret på arrangementer i nærheden via appens kalender.

Skærmbilleder fra Get It

Skærmbilleder fra Get It

Om Get It
Appen Get It er udviklet af Royal Unibrew, og med den kan du vinde billetter til fantastiske musikoplevelser og festivaler, sportsarrangementer og meget mere i spillet ‘Overraskelser’.  Udover spillet har appen en række andre fede features: Get It er din egen lille guide, hvor du hele tiden kan holde dig opdateret på, hvad der sker af kultur- og sportsbegivenheder og på kommende forsalg af koncertbilletter.  Gennem Get It modtager du relevante tilbud og fordele, der ikke bare er tilpasset tid og sted, men også tilpasset dig.
Sponsoreret indhold