Sponsoreret indhold

Hot i mere end én forstand: Stem på vinterens fedeste jakke til mænd

Vintersæsonen er ikke umiddelbart den mest sexede tid på året, fordi alle er pakket ind i overtøj. Derfor handler det om at finde den vinterjakke, der har størst sexappeal, hvis man vil tiltrække blikkene fra potentielle partnere.

Som en hjælpende hånd kan du herunder se en ung mand iklædt 7 meget forskellige jakker og derudfra finde ud af, hvilken slags jakke, du synes er bedst, hvis man vil se godt ud. Tjek dem ud én efter én og stem på, hvad du synes om de forskellige jakker.

Den høje, mørke, fremmede


Lang parka, 1.999,95 kr.

2-i-1-jakke, der både er varm og tjekket. Det ligner måske en standard sort vinterjakke, men den gemmer på en hemmelighed: foret er faktisk en termojakke, der kan lynes af og bæres for sig. Så den kan bruges allerede fra når de første lave temperaturer begynder at vise sig og frem til minusgraderne kommer på banen. Jakken er altså både praktisk og økonomisk forsvarlig – og det er da sexet.


Den arkitektstuderende


Uldmix frakke, 1.199,95 kr.

Denne stilede camelfarvede frakke fra Jack & Jones’ Premium-linje består af 50 % uld og 50 % jeg-gi’r-middagen-attitude. På de varme efterårsdage kan den med fordel bæres åben med en rullekrave under, og på de kolde vinterdage kan man sætte et halstørklæde i halsen og slå kraven op, så den skærmer for vinden i nakken. Frakken vil både fungere godt på en dinnerdate og første gang han skal møde svigerforældrene.


Ham den søde på gaden


Denimjakke med rulamsfor, 799,95 kr. (find nærmeste forhandler)

Rulam er alle steder denne vintersæson, og hvis man som mand vil være med på trenden, er denne denimsag ikke en dum idé. Den har den der lidt bløde, hyggelige kvalitet, så man ligner én, der kan give en rigtig god krammer. Det er altså også en slags sexet. Denimjakken med rulam går rigtig godt sammen med en lækker rullekrave og/eller et fuldskæg, hvis man har den slags.


Den slemme dreng


Biker læderjakke, 1.599,95 kr.

Okay, nu går det stærkt. Om denne læderjakke bæres med eller uden en motorcykel til, så oser den af rå sexappeal. Jakken er fra Jack & Jones’ Vintage-linje og er lavet i ægte lammeskind, som bare bliver mere lækkert med alderen. Man kan kun håbe at manden indeni ældes på samme måde…


Den trendy type


Trucker Suede Jacket, 1.899,95 kr. (find nærmeste forhandler)

Kombinationen af en simpel silhuet i lækkert materiale og den varme, rustrøde farve er en sikker vinder. Det er ikke alle, der kan bære den, men manden der kan, vil helt sikkert tiltrække nogle beundrende blikke. Det er en glimrende overgangsjakke, og kan sagtens bære et halstørklæde eller en hue til, og på de allerkoldeste dage er den perfekt som indendørs jakke.


Ham, der er god med børn


Robust parka, 999,95 kr.

Denne trekvart længde parka er inspireret af det ekstravarme tøj, som udforskere har på på ekspeditioner. Den er derfor god at have på i rigtig koldt vejr, for eksempel på en romantisk gåtur i skoven eller gennem byens parker. Kraven er lavet af faux pels og er dermed dyrevenlig, hvilket er en god kvalitet i både jakker og mænd.


Ham med styr på det


Sjalskrave frakke, 1.299,95 kr.

Frakken her består af hele 62% uld og er derfor ligeså varm, som den er elegant. Det er en opdateret version af den klassiske uldfrakke, da den er en anelse kortere og har den brede sjalskrave. Frakken gør sig både godt når den er knappet åben og lader nysgerrige blikke kigge ind, og når den er knappet helt op i halsen og dermed gemmer lidt mere til fantasien.

Er du blevet lun på en af jakkerne i afstemningen? De kan alle sammen købes hos Jack&Jones – enten i deres online butik eller hos den nærmeste forhandler.

Sponsoreret indhold