Sponsoreret indhold

Inspiration til garnet: Sådan styler du disse 9 frisurer

Med inspiration i alt fra 1950’ernes Elvis til de friskeste runway looks: Her er ni vidt forskellige frisurer, som du selv kan sætte med lethed – bare følg anvisningerne.


The Manbun


Produkt: Grooming Spray
Om looket: Dette look er kort sagt ikke til at komme udenom, så du kan ligeså godt lære at sætte det.
How to: Frisér håret tilbage med fingrene, sæt elastikken om håret, fold eller drej håret rundt og drej elastikken omkring en gang eller to, til knolden sidder. Brug 4-6 pump gromming spray fordelt over det hele til at lægge flyvske hår ned til hovedet. Så behøver du ikke at sætte det igen resten af dagen, medmindre du forvilder dig ud i en decideret storm.


The Runway Look


Produkter: Firm Hold Styling Gel, Pomade

Om looket: Meget enkelt og klassisk look, som ikke stjæler opmærksomheden, men stadig viser at du har taget stilling til dit hår.

How to: Fordel lidt firm hold gel (svarende til en femkrone) i dit let fugtige hår eller tørre hår. Frisér en skarp skilning og red håret ned. Fordel ca. en tokrones mængde af pomaden ud i håndfladerne, fordel den ens over hele overfladen og friser formen på plads. Frisuren holder godt, men hav eventuelt en kam i baglommen.


The Messy One


Produkter: Boost Powder, Alternator Spray

Om looket: Et organisk og rodet look, som nærmest ikke kan sættes forkert.

How to: Spray ca. 6-8 pump alternator i fugtigt eller tørt hår. Rod godt op i håret, og suppler eventuelt med en føntørrer i alle retninger for mere løft. Slut af med boost powder, som drysses let ved hovedbunden og masseres, så det hvide pudder opløses og giver et godt løft ved hovedbunden. Boost powder kan bruges i isolerede områder, hvor man har behov for volumen/løft. Denne frisure bliver ikke ødelagt, men tværtimod bedre af at man bliver ved at rode fingrene igennem i løbet af dagen.

Sponsoreret indhold
Weekenden starter til Fredagsrock i Tivoli
Hver fredag indhyller et nyt navn byens hyggeligste have i fest, fadøl og formidable toner. Oplev Mew, C.V. Jørgensen, Karl William og mange flere.
EKSTERNT LINK
Tivoli

The Shy One


Produkter: Light Hold Styling Gel, Liquid Wax

Om looket: Inspireret af de tunge, solide kanter hos ’60ernes Beatles, dog lidt længere i formen. Levende, let og nem form at styre.

How to: Fordel en tokrones mængde light hold gel i hele håret, lav sideskilning (eller midterskilning) og red og føn håret i formen (det kan også lufttørre). Light hold gel fikserer håret i formen, men gel forseglingen brydes let ved at køre fingrene gennem håret, hvis du vil undgå et alt for kompakt udtryk. Hvis du derimod vil have mere hold samt at håret ikke virker for levende/bevægeligt, kan du afslutte med en tokrones mængde liquid wax, som fordeles i hele håret. Giver naturlig glans og en let voks effekt i håret, så frisuren er kontrolbar hele dagen.


The I-woke-up-like-this


Produkter: Alternator Spray, Boost Powder

Om looket: En frisure der er nøje sat, så det ser fuldstændig tilfældigt ud.

How to: Spray ca. 6-8 pump alternator ud i hele håret, og rod godt op i det. Drys og massér med boost powder i isolerede områder, hvor du ønsker mere løft og fyldighed. Begge produkter virker på en måde, hvor du kan blive ved med at rode i håret resten af dagen og nemt omstyle formen på håret.


The Bateman


Produkter: Firm Hold Styling Gel, Grooming Cream, Grooming Spray

Om looket: En skarp, klassisk frisure, der vækker minder om ’80ernes yuppie livsstil.

How to: Fordel en femkrones mængde firm hold gel i let fugtigt hår for at fiksere formen. Frisér håret stramt tilbage uden skilning. Påfør med flade hænder en tokrones mængde grooming creme på overfladen og frisér formen igen. Afslut med grooming spray (ca. 6 pump) for at lægge små hår ned, hvis noget stritter, hvor det ikke skal. Denne frisure har stærkt hold, og sidder knivskarpt hele dagen.


The Wet Look


Produkt: Light Hold Styling Gel

Om looket: Lidt råt og let punket, men meget nutidigt look. Enkelt og nemt at styre. Kan også sættes med et tungt pandehår i hele fronten eller mere klassisk med skilning.

How to: Fordel en femkrones mængde light hold gel i fugtigt hår, og form håret på plads med fingrene, som du ønsker. Lad håret være resten af dagen, så gelforsejlingen og dermed frisurens hold forbliver intakt. Du kan også vælge at bryde gelforseglingen med det samme og tilføre fiber wax eller defining wax for et mindre iøjefaldende og mere mat look.


The Young Gun


Produkt: Molding Clay

Om looket: Bløde kanter og pandehår giver et ungt og naivt udtryk eller “mod” look, om man vil. Super enkel og nem frisure at holde.

How to: Tag ca. enkrones mængde molding clay og fordel i fugtigt eller tørt hår. Molding clay giver medium hold og et semimat skær i håret. Kan løftes og rodes til et mere funky look på de dage hvor du vil have lidt mere attitude. Frisuren er nem at style og holder godt.


The Elvis


Produkt: Firm Hold Styling Gel

Om looket: Pompadour formen som virkelig har vundet indpas i modebilledet igen, er ikke så svær at skabe selv, hvis man bare har længderne og produkterne.

How to: For at skabe denne form fordeler du en femkrones mængde firm hold gel jævnt i fugtigt hår. Formen skal føntørres på plads for at gelen giver optimal effekt og løft. Brug børste eller træk håret med fingrene, mens du føntørrer håret i siderne og nakken bagud mod baghovedet. Ved toppen finder du din hvirvel og løfter herfra håret med børsten eller fingrene sektion for sektion, mens du føntørrer opad, så løftet fikseres af gelen. Forsæt frem til fronten. Brug eventuelt lidt boost powder undervejs, som drysses let ved hovedbunden og masseres ind, så det giver et løft, og giver frisuren mere hold. Vil du gå full Elvis kan du afslutte med at gnide lidt pomade i hænderne og ae på overfladen for super hold og blankhed.