Sponsoreret indhold

Video: Se forvandlingen, når to rock’n’rollers får jakkesæt på

Video: Se forvandlingen, når to rock’n’rollers får jakkesæt på
'A suit makes a man', siger de kloge, og for at afprøve dét, har vi sat to venner, der normalt går en del mere afslappet klædt, til at iføre sig jakkesæt, og så se, hvad der sker. Resultatet af forsøget kan du se i videoen herunder.

Tips til at style dit jakkesæt

Et jakkesæt kan bruges til meget mere end bryllupper og gallafester, hvis bare det styles rigtigt.

Den klassiske
Der er ingen skam i ære traditionerne, for der er en grund til, at de er der. Hvis du ikke synes, du har sans for at opdatere jakkesætstilen, så hold dig til de gode, gamle regler: Sort eller gråt jakkesæt skal have sort bælte og sorte sko. Blåt eller brunt jakkesæt er bedst med brunt bælte og brune sko. Der kan være afvigelser, og du kan også vælge bevidst at bryde reglerne, men uanset hvad du gør, så må du ALDRIG blande sort bælte med brune sko eller omvendt.

Den klassiske med et tvist
Vil du gerne hylde den traditionelle tilgang til jakkesæt, men gøre det på en mere nutidig, ung måde, så kan du gøre det ved at bruge de samme elementer, men på en ny måde. Vælg for eksempel et slips eller butterfly i strik, eller gå efter et mørkeblåt eller mørkebrunt jakkesæt, i stedet for de mere klassiske i sort eller grå.

Den casual
Vil du gerne have dit jakkesæt på til et mere afslappet arrangement, så drop slips eller butterfly, og lad skjortens øverste knap eller to stå åben.

Den cool
Er du slet ikke en skjortefyr, så glem den og tag i stedet en tynd pullover eller sweater indenunder. Vil du følge moden lige nu, så vælg en trøje med rullekrave. Sørg for at trøjens farve på en eller anden måde matcher med jakkesættets farve, så det stadig ser stilet ud.

Den street
Der er ingen lov, der siger, at du skal have nypudsede dress shoes på til dit jakkesæt. Hvis du foretrækker sneakers til daglig, så er der ingen grund til at du ikke skal holde fast i den stil, når du har jakkesæt på. Bare vælg et par, der ikke er for “tunge” at se på, og sørg for, at de er fuldstændig rene.

Se sæsonens jakkesæt fra Jack & Jones her
 

Sponsoreret indhold