Sponsoreret indhold

Test dig selv: Hvem fra Vikings er du?

Test dig selv: Hvem fra Vikings er du?
Serien om vikingekongen Ragnar Lothbrok og hans familie, venner og fjender kører på fjerde sæson. Der er sikkert masser af figurer, du kan identificere dig med, men hvem har du mest til fælles med? Er du mest en kløgtig visionær, macho smadremand eller dødbringende skjoldmø? Tag testen her.

Share the quiz to show your results !


Dine info:

Hvem fra Vikings er du? Du er %%personality%%

Share your resultsAlle fire sæsoner af Vikings er tilgængelige på HBO Nordic.

Hos HBO Nordic kan du se alle sæsoner af nogle af de mest anmelderroste serier som Game Of Thrones, Westworld, Big Little Lies og Girls. Du får adgang til mere end 4.000 serie-episoder, dokumentarer og håndplukkede filmtitler, og alle nye kunder kan prøve HBO Nordic i 1 måned uden omkostninger. HBO Nordic kan ses på stortset alle devices, så du kan se det på din mobil, tablet, laptop, PlayStation og det nye Apple TV samt ethvert tv med Google Chromecast.
Sponsoreret indhold