Sponsoreret indhold

Jesper Binzer hjælper dig med at vinde billetter til udsolgt koncert med D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy

Jesper Binzer hjælper dig med at vinde billetter til udsolgt koncert med D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy
Det er stadig muligt at komme med til den udsolgte dobbeltkoncert, hvis man har held i posen og ved en lille smule om bandsne og spillestedet. Royal Beer har nemlig lavet et online spil, hvor man ved at følge vejen til Royal Arena og svare på en håndfuld spørgsmål undervejs kan vinde koncertbilletter.

Spillet er ganske gratis og findes på royalarena.royalbeer.dk/game (det kan kun tilgås via smartphone). Spillet går i alt sin enkelthed ud på at følge vejen gennem København ud til Royal Arena, mens man besvarer fem spørgsmål om, hvad der kommer til at ske d. 17. februar, hvor dobbeltkoncerten finder sted.

D-A-D’s frontmand Jesper Binzer har selv prøvet kræfter med spillet, og som han siger: Det er ikke svære spørgsmål, så det burde være muligt at kvalificere sig til lodtrækningen af billetterne. Se ham fortælle mere om spillet og præmien her:

Vinderne bliver løbende udtrukket og kontaktet direkte på mail (så husk at holde øje med indbakken). Du kan også følge med i lodtrækningerne på Tak Rock og Royal Beers facebooksider. Det er muligt at vinde enten en af uge-præmierne, som er 2 billetter til koncerten eller hovedpræmien, som er 2 Royal Treatment-billetter, hvilket udover to ekstra godt placerede siddepladser også inkluderer mad og drikke.

Opvarmningskoncerter på vej til Royal Arena

Sponsoreret indhold
Weekenden starter til Fredagsrock i Tivoli
Hver fredag indhyller et nyt navn byens hyggeligste have i fest, fadøl og formidable toner. Oplev Mew, C.V. Jørgensen, Karl William og mange flere.
EKSTERNT LINK
Tivoli

Hvis man er så heldig allerede at have billetter til koncerten kan man derfor sagtens spille med alligevel, for spillet kan også fungere som en slags opvarmning til aftenen. I spillet bliver der blandt andet teaset for de opvarmingskoncerter, der kommer til at foregå op til koncerten på tre udvalgte metrostationer. Det er seks danske upcoming bands, der er blevet udvalgt til at underholde det rejsende folk, mens publikum bevæger sig gennem byen og ud mod areanen.

De seks bands, man kan håbe på at støde på undervejs på sin udflugt, er håndplukket fra Royal Beers Tak Rock-initiativ, hvor nye rockbands kan få hjælp til at komme ud med deres musik online og til koncerter.

Vil man tjekke opvarmningsbandsne ud på forhånd kan man selvfølgelig gøre det på deres respektive Tak Rock-sider, men man kan også nøjes med en kort introduktion lige her:

På Nørreport metrostation spiller:
Lucer: En ung, dansk rocktrio, der spiller energisk og melodiøs rock med en sen-90’er lyd og spås en stor fremtid.
Franklin Zoo: Tung og progressiv hardrock med grunge-elementer, der bliver energisk og medrivende leveret.

På Kongens Nytorv metrostation spiller:
Woodpecker: En 90’er inspireret og energisk rocktrio fra København, der kommer udover scenekanten.
St. Prostitute: Danmarks svar på Mötley Crüe, som leverer ægte Rock’n’Roll, når det er bedst.

På Ørestad metrostation spiller:
Whitewoods Rock: Et erfarent band der spiller energisk rock med en undertone af country og folk.
Violmace: Lettilgængelig, melodiøs og refrænstærke rockmusik, der appelerer på tværs af generationer.