Sponsoreret indhold

Reportage: Sådan er en aften på Penthouse i virkeligheden

Reportage: Sådan er en aften på Penthouse i virkeligheden
Den udsendte reporter (nr. 2 fra venstre) og hendes medbragte entourage fanget af Penthouse' fotograf.
Vi har sendt en reporter afsted for at finde ud af, hvordan en bytur på en af Københavns mest sagnomspundne natklubber faktisk udfolder sig. Forventer man knæklysbriller og nedringede damer, bliver man ikke skuffet. Men man bliver måske overrasket over det høje serviceniveau og den glade, indbydende stemning blandt gæsterne på Penthouse.

Da vi ved 23-tiden træder ind ad døren fra gaden, bliver jeg og mine fire venner taget imod af vores værtinde Sandra, der viser os hen til VIP-garderoben og giver os hver en jeton, vi kan indløse til den første gratis genstand i baren. I dagens anledning har vi booket et bord, hvilket inkluderer en flaske, adgang til VIP-garderoben og entré til 5 personer. Normalt koster entréen mellem 100 og 200 kr. afhængig af ankomsttidspunktet, og uanset hvornår og hvordan man kommer ind, er der fri bar inkluderet i prisen. Og det er altså baren, vi skal bruge jetonerne til. Men nok om det praktiske, lad os komme ind på klubben.

”Følg flasken!”

“Følg flasken!” siger Sandra, og tænder den overdimensionerede stjernekaster på vores Absolut-flaske. Med den hævet over hovedet guider hun os ned ad en trappe og ind gennem et sæt svingdøre. Straks rammer musikken og det lilla lys os, og vi bliver anvist et bord midt foran dansegulvet. Det er stadig tidligt på aftenen, men der er allerede en hel del gæster ved bordene, og på dansegulvet står folk i mindre grupper og tripper. Deres smil og øjnene, der konstant fejer over dansegulvet, fortæller mig, at festen allerede bobler i deres kroppe, og at de kun venter på en kollektiv enighed om, at “nu danser vi”.

Kl. 23:37 er der ikke længere nogen, der holder sig tilbage. Dampen fra røgmaskinen omslutter de vrikkende kroppe og rytmisk svingende arme, der strækker sig op mod den enorme lysekrone i loftet. Jeg har været i baren et par gange og hente Tempt cider til min vodka, og stemningen er høj. En halv time efter kan mine venner og jeg ikke holde os tilbage længere, og da en eller anden sang, der vækker minder om gymnasietiden, brager ud af højttalerne, stormer vi mod dansegulvet. Der er crowdet, og der er ikke plads til meget andet end at vugge frem og tilbage, men vi griner og skråler sanglinjer til hinanden.

pic1

Jeg tager en pause fra dansegulvet og beslutter at gå på opdagelse. Det er trods alt ikke for sjov, jeg er her, men for at lave en reportage. Jeg falder i snak med en fyr fra USA, David, som er på besøg i København henover weekenden, og som hørte om Penthouse fra en ven. Det lader til, at rygtet om den fri bar og en garanti for fest hver fredag/lørdag løber i forvejen, for der er i det hele taget mange feststemte udlændinge og internationale studerende, især amerikanere, på klubben. Jeg spørger David om vej til toilettet, og han peger mig i den rigtige retning. Køen til toilettet slanger sig ned ad en lang trappe, men den rykker hurtigt, og jeg får mere end én ny ven i løbet af de 10 minutter, jeg står der.

Den imødekommende stemning har smittet af på mig…

“Jeg kan godt li’ din læbestift,” siger en pige med dybrødt hår til mig, “den klæder dig virkelig!” Vi står foran spejlet på toilettet og venter, og da det bliver min tur inviterer hun sig selv med ind. Den imødekommende stemning på klubben har smittet af på mig, så jeg svarer: “Ja da, selvfølgelig, kom med!” Kvindelige klubgæster har som bekendt tendens til at følges hele vejen ind bag den låste dør, og det har Penthouse valgt at imødekomme med et toilet med hele to kummer, så det ikke behøver at tage længere tid at følges. Min nye veninde Katrine og jeg følges op ad trappen igen, og jeg går med hende ud i rygergården for at trække lidt frisk luft.

Tilbage ved bordet er vodka-flasken tom, og vi kaster penge efter endnu én. Klubben har åben til kl. 5, og vi er ikke færdige med at feste endnu. Det er dog efterhånden svært at koncentrere sig om at være en opmærksom reporter, så jeg giver op og giver mig hen til stemningen og rusen.

Efterskrift
Resten af aftenen står lidt tåget, men følelsen af at være velkommen og blive mødt af gode vibes fra både gæster og ansatte står stadig klart. Og så er fri bar til en hundredelas, et publikum der går op i at feste i stedet for at stå og se godt ud, og et dansegulv, der pumper løs længe inden midnat, altså noget, som man ikke finder ret mange andre steder i København.

Om Penthouse
Penthouse har siden 2011 leveret fest på adressen Nørregade 1 i centrum af København. Konceptet er, at når entréen er betalt, er der fri bar. Det betyder, at der er Royal øl, Tempt cider, Faxe Kondi Booster og sodavand af enhver art hele natten – så meget man overhovedet kan drikke.

Et bord til 5 inklusiv entré, VIP-garderobe og en flaske spiritus eller champagne – som det reporteren og hendes venner havde – koster 1.500 kr. Se mere om Penthouse’ priser og bord-pakker på deres hjemmeside.
Fesbilleder-knap med baggrund.001